Prosinec 20, 20159 r To mi dnes udelal google z mych videi co jsem dnes natocil behem vyletu Akorat nevim zda vam to pujde prehrat Ja to nestrihal a ani nijak upravoval nepletu se že ten průjezd lesíkem a následný horizont byl před Sedlištěm?
Prosinec 20, 20159 r Dobry postreh . je to toceno od prehrady Sance az do Havru. Micurin takovy vzorek vzit na sraz by nebyl spatny napad
Prosinec 20, 20159 r mičurin: vůbec o tom ani nepřemýšlej a rovnou klubové zrob Jinak pro všechny.... Kdyby někdo chtěl kupovat California scent do auta, tak mají teď na http://www.tominesmrdi.com/ akci, slevový kod je VÁNOCE-2015 a je to -20%
Prosinec 20, 20159 r Ze se vsichni tak nervujou s Vanocema. Pekne v klidku vsechno ne? Ja uz mam tyden dovolenku Upraveno Prosinec 20, 20159 r od Bullets
Prosinec 20, 20159 r Dostal jsem narizeno ze uz nemam chodit kdyz videl reditel 36 dnu dovolene do konce roku
Prosinec 20, 20159 r Nesyslim ale naskocilo mi to za vikendove sluzby. Uz to neslo nechat proplatit prave... Tak pristi rok se vice dovci bude hodit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.