Prosinec 24, 20159 r Ne ja ho chci dnes Placky jim jen domaci Jinak jak ja uz se tesim na kapra to je neco sileneho. Vcera jsem koupil pres tri kila a skoro celeho ho sezeru. Mnam.
Prosinec 24, 20159 r Dalnicni postovni se posilaj a nedavaj Tak to delas chybu ze nejis kapra A co jis na veceri ? Urcite pizzu jak te znam
Prosinec 24, 20159 r He lossos to radeji rizek Jinak pokud vzpominam ja asi lososa nikdy nejedl Ale kapr je kapr a ne zadny losos
Prosinec 24, 20159 r A co tohle? Bereš? http://autoroad.cz/zajimavosti/75682-top-gear-prodava-dalsi-auto-za-rozumnou-cenu-zhuntovane-ale-tentokrat-neni
Prosinec 24, 20159 r Ne uz si mi slibil to cervene . Toto je skarede a ma volant na opacne strane a mooooc čudlíků
Prosinec 24, 20159 r A vůbec,jak jste balili dárky?Obzvlášť ty Michale U mě to zajistila hromada izolepy ať to drží pokupě
Prosinec 24, 20159 r No vcera jsem zacal pro dceru a izolepa to taky jistila No a zbytek me dnes ceka ale izolepa bude opet po ruce akorat si budu muset dat zalezet bo by me zbytek rodiny pomluvil
Prosinec 24, 20159 r Tak izolepa je nejlepší pomocník, co si budeme povídat . A ke kapru, no já jej taky nerad Takže u mě to jistí řízek EDIT: Izolepy mám pořádnou zásobu, prodám Upraveno Prosinec 24, 20159 r od Galvi
Prosinec 24, 20159 r Izolepa už beztak nikde není No vcera jsem zacal pro dceru a izolepa to taky jistila No a zbytek me dnes ceka ale izolepa bude opet po ruce akorat si budu muset dat zalezet bo by me zbytek rodiny pomluvil Těším se na výrazy jak uvidí moje balení dárků Jo a aby toho nebylo málo,tak 2 kolegové včera v práci na pokladně balili dárky
Prosinec 24, 20159 r No jsem se dival nedavno jak balit darky a nasel jsem tip na oboustranou pasku tak dnes to budu delat s ni Jsem zvedav jak to dopadne
Prosinec 24, 20159 r Strečovací fólie https://www.google.cz/search?q=stre%C4%8Dka&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwj205m4l_TJAhVBzxoKHe5UBUQQsAQIMQ&biw=1242&bih=585
Prosinec 24, 20159 r oboustranka je na nic, pak ti na tom darku zustane a nejde dolu . raději to omotej dokola a bude Strečka ja něco jako ta průhledná potravinářská folie
Prosinec 24, 20159 r Aha folii mam na potraviny ale ne na darky Najdu odkaz na tu oboustranku jak je to jednoduche s ni delat a nic nikde nebude.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.