Ondra16V Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Díky Ti dám to červené :D Pěkně to posunul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Jo dekuji ze mi ho das v kolik te tu mam cekat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Čekej mě na tom srazu v tu neděli Pokecáme,dáme placek a pojedeme domů 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Ne ja ho chci dnes Placky jim jen domaci Jinak jak ja uz se tesim na kapra to je neco sileneho. Vcera jsem koupil pres tri kila a skoro celeho ho sezeru. Mnam. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Dneska nedostaneš nic Dal bych si placek Já kapra nejím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Dostanu znamku Jakto ze nejis kapra ? Vsak to je nej lahudka z ryb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Jakou?Poštovní? Ryby jím snad všechny,až na kapra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Dalnicni postovni se posilaj a nedavaj Tak to delas chybu ze nejis kapra A co jis na veceri ? Urcite pizzu jak te znam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Na večeři máme lososa Na toho se těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 He lossos to radeji rizek Jinak pokud vzpominam ja asi lososa nikdy nejedl Ale kapr je kapr a ne zadny losos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Nevíš co je dobré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 A co tohle? Bereš? http://autoroad.cz/zajimavosti/75682-top-gear-prodava-dalsi-auto-za-rozumnou-cenu-zhuntovane-ale-tentokrat-neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Ne uz si mi slibil to cervene . Toto je skarede a ma volant na opacne strane a mooooc čudlíků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Červené jako červené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 A vůbec,jak jste balili dárky?Obzvlášť ty Michale U mě to zajistila hromada izolepy ať to drží pokupě 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 No vcera jsem zacal pro dceru a izolepa to taky jistila No a zbytek me dnes ceka ale izolepa bude opet po ruce akorat si budu muset dat zalezet bo by me zbytek rodiny pomluvil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Koukám, že izolepa je v současnosti všude již jistě vyprodaná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 (editace) Tak izolepa je nejlepší pomocník, co si budeme povídat . A ke kapru, no já jej taky nerad Takže u mě to jistí řízek EDIT: Izolepy mám pořádnou zásobu, prodám Editováno: 24. Prosinec 2015, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Izolepa už beztak nikde není No vcera jsem zacal pro dceru a izolepa to taky jistila No a zbytek me dnes ceka ale izolepa bude opet po ruce akorat si budu muset dat zalezet bo by me zbytek rodiny pomluvil Těším se na výrazy jak uvidí moje balení dárků Jo a aby toho nebylo málo,tak 2 kolegové včera v práci na pokladně balili dárky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 No jsem se dival nedavno jak balit darky a nasel jsem tip na oboustranou pasku tak dnes to budu delat s ni Jsem zvedav jak to dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 (editace) Mám doma strečku,nechceš? Editováno: 24. Prosinec 2015, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Co to je ? Jsem nikdy to slovo neslyšel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Strečovací fólie https://www.google.cz/search?q=stre%C4%8Dka&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwj205m4l_TJAhVBzxoKHe5UBUQQsAQIMQ&biw=1242&bih=585 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 oboustranka je na nic, pak ti na tom darku zustane a nejde dolu . raději to omotej dokola a bude Strečka ja něco jako ta průhledná potravinářská folie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Aha folii mam na potraviny ale ne na darky Najdu odkaz na tu oboustranku jak je to jednoduche s ni delat a nic nikde nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.