nuff Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 No pekne nas tady zasobujes. Hned bych si to vymenil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Malta zase nestihl vyfotit přesně 317ktm :D EDIT: To ti tak žeru Vyloženě se k tomu staví ledabyle. njn, bo jsem zase neřídil já, ale mladá ... no a na roomovi jsem byl zrovna na Jižní spojce v Praze, takže jsem si v tom provozu netroufl to blýsknout, tak foto až jsem jel po D11, ale už je to také pasé, bo je tam skoro už další 1000km navíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Ty fotky uz jsem videl vcera ale je to pry jen nejaky prototyp a spise cady s skodovackou maskou. Ty fotky dal do skupiny Lukáš (ale nefotil to on) mno a najednou to šmejdi objevili a jsou ty fotky všude je to ofiko Roomster kterých je vyrobených snad 200ks co jsem slyšel ale pak to stopli soudruzi a tak si myslím že s toho bude časem pěkná raritka... Já dělal dnes na oběd koloucha. Foto nemam, sežralo se to dřiv, než jsem to vyfotil. Dělal jsem to poprvè, ale byl to opravdu luxus. Až na tu cenu za maso My to kolikrát nemáme ani komu vnutit Tak aby Pawouk nenadával tak hospoda je tady dám pár foto s dnešního výletu na vodopád EL Limon a Bacardi s dálky Super foty a ty gumáky nemají chybu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Motaa - pěkný záběry,ale když teda dráždíš počasím a panoramatama tak ty obrázky otoč. Kdo má pořád otáčet celým kompem. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Tak dneska nám dopřáli každému půl kuřete s okurkama a chlebem Uvidíme co bude zítra 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Vylozene zamestnavatel roku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Kéžby,celý rok na nás serou a teď už si to nevylepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 To tak nekdy byva, ze se snazi zalepit hubu zamestnancum lacinymi triky a mysli si jak jsou velkorysi. Ja jsem kdysik dostal otresnou ksiltovku, prupisku a batikovane triko. Darky jak noha. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 :D darky jak noha Ondro kure nic moc a co zitra vam prichystali ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 No právě nevím Ale budu informovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Jaaaa uz vim pondeli gulas utery kure a v stredu parek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Nene Někdo mluvil o sekané a někdo prý o Knedlo vepřo zelo Ale myslím si,že zase tolik nám nedopřejí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Tak to bude sekana urcite Jsem byl dnes v globusu a u reznika mi dve prodavacky furt vnucovali nejakou jejich sekanou pry je to dobre na rychly obed. Asi ji maji moc tak to nekdo od vas nakoupil a zitra to budete mit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Říkám si to samé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Sekana je dobra, jako NOUZOVKA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Jsem teda zvedav Jeste ji rikam sekanou nejim jinou nez domaci a v 7:30 rano mam hlad na snidani a ne na obed a furt jak je to dobre a pak zacala blbnout s dalsima jejich uzeninama Jsem ji rekl ze mam jasne napsany listek na nakup a toho se musim drzet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Když je to zadara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 No zadara nektere veci i tak nemusim a to jsem skoro vsezravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 No oni si to vyberou jinak beztak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Tak to je jasne:) ale stejne by me zajimalo co tam jako ridici pocitate ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Já jsem jediný řidič No nepočítám teď obchoďáka Tam je toho jak nasraného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 To jako jediny ridic na celou firmu a zbytek je THP ? Ti teda povim budes muset jezdit hooodne km aby si je vsechny stacil uzivit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.