Prosinec 29, 20159 r Motaa - pěkný záběry,ale když teda dráždíš počasím a panoramatama tak ty obrázky otoč. Kdo má pořád otáčet celým kompem. Promiň ale posílám to s mobilu takže sory ale jsem 9000km daleko a mám tu jen mobil na komunikaci.
Prosinec 30, 20159 r Motaa - dobrá beru,už jsem se objednal k chiropraktikovi na masáž krční páteře. Ondra - ty chuťovky stejně ve finále zaplatíte srážkou ze mzdy za leden.
Prosinec 31, 20159 r Mě to bylo jedno,když je hlad... Chtěl jsem Vám to tady dát už včera,ale byl jsem v práci od 6:30 do 20:00 ,tak už jsem na to neměl chuť to tu dávat
Prosinec 31, 20159 r Proste jak sekana neni domaci tak to ani neni poradna sekana bo tam urcite jsou schopni namlit co se tam vleze A jinak ja uz pomalu zacinam bo jsem dostal nejak chut
Prosinec 31, 20159 r No tu na tom stole je toho vice bombony z Petrvaldu ty gumove za nima par krowek co zbylo a na krabici od milky ktera je prazdna je zbytek cukrovi Ale to se me dnes netyka bo pred chvili jsem dodelal jednohubky a moja jak prijde z rachoty tak udela chlebicky. Tak sledke dnes eeeee
Prosinec 31, 20159 r Ja taky A co inventura jak dopadla kolik ti toho zjistili co chybi ? Máme hotovo Včera jsme skončili,jdeme už až v pondělí Tzv. "Gdo zrobil,zrobil" :D
Prosinec 31, 20159 r Zvetsena klicenka od Jirky http://postovnezdarma.cz/polstarek-v-podobe-ovecky-dve-barevna-provedeni?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=AAGGSKU160114&utm_campaign=04389-prosinec-47-ctvrtek-ak&utm_term=01B
Prosinec 31, 20159 r No jenom debil by si to nevybral Takže mám za ty 3 dny nadděláno 9 hodin,už jen vybrat den kdy zůstanu doma Já nic takového netvrdím
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.