jozzi Vloženo 29. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Ty tak na takove to klidne prehrabovani mam fusku, tedka jsem tridil zbozi a co jsem nasel za fajne kousky, samo sebou pro me za nakupku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 No bych taky ten muj sklad potreboval protridit bo ten bordel co tu mam je uz sileny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Tak ja netridim muj teda ten jsem tridil v noci ale mam takovou mensi fusku u znamych v obchode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Aha zajimava fuska. Jen je nejhorsi ja to uz nemam do ceho a kam ukladat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 ja na to mam garaž , jak pojedu fotnu , bo to bude stat za to auto uz tam rok nevleze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 tak to musi byt taky kvalita. Vzdy kdyz neco chcu a potrebuji tak musim plno veci vyhazet , ale nejhorsi je na tom ze mi to je lito vyhodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 kdyby lito ,, ja neco vyhodim a za pul roku zjistim žeby se to šiklo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Aspire ty choveš doma nějaké zvíře? Viděl jsem tě jednou na faunatrzích, anebo jsi tam byl jen na čumendu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Ano mam ted tri a to zelvu, sneka a ted jeste morce. Tam jezdim pro zarovky do terrka bo ti polaci to tam maji levne o proti cesku v ochodech. A samo nejake vitaminy, granule, sepiove kosti to tam vzdy nakupuji a samo taky cumenda bo ty zvirata co tam jsou fakt perfektni hlavne ti malinci chameleoni . Jinak to tam je za trest chodit bo tolik lidi co tam je a ta rada na listek des Vzdy to rychle objehnu nakoupim a zmizim Pro co tam jezdis ty ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Michale za kolik tam maj ty zarovky ? holky si pomaličku zaslouži novou a ja mam moc meke srdce abych jim to nedopral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 No kupoval jsem ted tu UVB za 400 a tu chcou za to kolem 700 KC a tu intense za 180 a tu se prodava pres 400 KC ale tu jsem uz kupoval v loni ale ty ceny se tam nijak nehybou ti polaci co to tam prodavaji ty ceny nejak nezvysuji. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Ano mam ted tri a to zelvu, sneka a ted jeste morce. Tam jezdim pro zarovky do terrka bo ti polaci to tam maji levne o proti cesku v ochodech. A samo nejake vitaminy, granule, sepiove kosti to tam vzdy nakupuji a samo taky cumenda bo ty zvirata co tam jsou fakt perfektni hlavne ti malinci chameleoni . Jinak to tam je za trest chodit bo tolik lidi co tam je a ta rada na listek des Vzdy to rychle objehnu nakoupim a zmizim Pro co tam jezdis ty ? Měl jsem chameleona, pak asi 10 let leguana a teď 3 roky jedu v ptactvu.Mám 5 páru andulek a doma pyrruru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Jo tak papausek jsem si to musel najit co to je Andulky mi nejak nikdy neprirostly k srdci. Kdysi jsme doma meli kanara a to byl posledni ptak. Ale papouska bych bral ale na to clovek musi mit cas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Pár fotek, mladé jsou ručně dokrmené. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 no jo prostory to je to co mi taky chybi a ten papousek krasny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 to uz pomalu bude vsude platit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Ondro , potrebujes pritulit ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Co je v Bohumíně špatně? Kromě toho že tam vlastně nic není? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Maj to same co my v Těšíně ale Bohumin zni lip ... ...Jirko uvazuju nad stickerem , takovym razovitym , takovym tematickym Top Gear never forget Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 (editace) Jo tak to bych si na auto dal klidně taky.. To mi připomnělo víte co znamená zkratka BBC? ................ Bring Back Clarkson Co takhle: Nebo: To by stačilo ne? Editováno: 29. Březen 2015, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 To viš žeby stačilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Oukej.. "I support Jezza" bych si na auto klidně nalepil. Co se libí tobě? Kdyžtak rozměry barvu.. však ty víš, na sraz bych to dovezl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Střibrne, tak cca 6 cm vysoke, pismem BBC a za sebou a ještě jsem oběvil na netu todle to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.