ASPIRE Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Znam ale dnes dobry Došlo k chyběDosáhli jste maximální počet pozitivních hlasů za den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Pepane a co prijede na sraz ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Já ti dám poštěváka To mi připomíná-znáte? https://www.facebook.com/video.php?v=10152948168172599&pnref=story Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Neznam dlouhe cigana bude zitra Co se ti nelibi na postevaku ? Vsak to je krasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 To je klobaska Teda bola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 (editace) Trhnisi (GLOBUS) to jsem jsem dnes zral Editováno: 4. Duben 2015, autor: ASPIRE 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Tak jste mě donutili k tomu, abych sežral celý balík křupek, teď jsem to zapil tulamorkou a za chvilu už budu taky přeskakovat pismenka Takže si sem davejte jidlo jaké chcete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Jak to vidím tak jdu spát páč mě tu ještě zkazíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Patriku, spát se chodí až po večerníčku a ten bude nejbližší až zítra, tak nevím kam spěcháš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 My ????? To tu neni mozne nekoho zkazit Vsak tu jsme vsichni normalni 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Ten pošťák Vás bude ještě mrzet Asi se na srazu nenápadně odeberu od stolu a něco vymamlasím nikam nejedu .. radši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Mna este cakaju vianocne kolaciky. A k tomu by sa hodil caj s rumom na zahriatie. Ale Tulamore neznie zle -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 To víš Galvi ráno 12tka ale dej si ještě jednu Tulamorku za mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Fuj v nedelu se nerobi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Tulamore ni, tam je to more to zni spatne, to uz radeji neco od zaludku Marek tu je jen na velikonoce a pak tu bude chuj vi kdy Malto urcite prijed, jsi vitany Ondru zasmazime do brambouraku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 No ale Pepo bude si muset Ondra umyt nohy bo kdo to pak ma zrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 To vykostim a oberu z kuze, ono ani toho masa moc neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Patriku, že si to ty.. Malta: Jo Pošťáka pohlídáme a kdyžtak budeme držet střídavě hlídku i u aut moderátorů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Ondra tu dneska dostal dobré čočky , už raději ani nepíše To víš někteří musí v neděli a pak ještě ve svátky atd atd , ale zas mě žene, že 10teho vejplata johooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 A ja si myslel ze 10teho berou jen v polsku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Je fakt bo Ondra je takova kosticka max na olioznuti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Zase dobre na pecinku bo mlade maso... Neco ukuchtim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Michale :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Už i já ? Došlo k chyběDosáhli jste maximální počet pozitivních hlasů za den dneska sem byl nějaký rozdávačný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 A ja zapomel pan je gurman ten se vyzna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.