Galvi Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 (editace) No minibajky jsou tak do cca 90 kg Tak to budeme muset vymyslet jinou zábavu S mými 65 kg asi moc nezapadám Editováno: 4. Duben 2015, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 (editace) Neee, ale aj tak hajim farby firmy. A modra je dobra Sakra, pomaly pisem Editováno: 4. Duben 2015, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Hele sůtr je náhodou super vozítko na letní výlety paráda (auto se může schovat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Tak je to co do poctu zamestnancu nejvetsi podnik ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Devasat je v papirech to uveze daleko vice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Michale, jeli jsme na tom už i 2 a jede to, jen už to není na závody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Uz se na tom vidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 No vsak vzdyt to rikam jsem taky testoval babetu a jela furt akorat spojka uz dost radila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Jak vosa na bonbonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Jak vosa na bonbonu Rekl bych slon a pod nim mys...v mem pripade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 (editace) Skutr je pro děti, pořádní chlapi jezdi na minibajku Pořádní chlapi neváží 65 kg Editováno: 5. Duben 2015, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 (editace) . Editováno: 5. Duben 2015, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 No jo, ale to se jim pak blbě jezdí na minibike Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Proto mají skůtr. Ono to pak vypadá jak by jeli na minibike Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 No tak jsem se prokopal až tady Ondra tu dneska dostal dobré čočky , už raději ani nepíše To víš někteří musí v neděli a pak ještě ve svátky atd atd , ale zas mě žene, že 10teho vejplata johooo Ono vstávat v neděli v 6:30 se mi moc nechtělo tak jsem šel dřív spát Je fakt bo Ondra je takova kosticka max na olioznuti No Michale.... Zase dobre na pecinku bo mlade maso... Neco ukuchtim Jojo,lepší mladé maso než starý fotr AAAAA Ondra uz asi dostal adresu kde ma prijet tak se stahl do ustrani Tak to budem muset udelat hon Objednej si něco někde v Opavě a okolí a přijedu He to je fajne levne akorat prostor na jezdeni sehnat . Já ti vytyčím u Vás trasu Veranda,chotba,obývák,wc,koupelka,kuchyň,ložnici a z5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 No tak jsem se prokopal až tady Ono vstávat v neděli v 6:30 se mi moc nechtělo tak jsem šel dřív spát Ja vstával v 4:30 mi to mluv. A kaj je do 18 h. Tu zdechnu no nic udělám si nějakou tu fušku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Zase nám kapánek přisněžilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Kaj snezi vsak tu sviti slunko a po snehu ani pamatka. Teda bych chtel taky takovou rachotu abych si mohl delat nejake fusky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Zase nám kapánek přisněžilo... Vypadá to ,že ještě vytáhnu lyže a místo mrskačky vyrazím na sjezdovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Já nevytáhnu ani lyže ani paty a zmrskám se doma 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Jojo to je nejlepsi dnes taky budu pokracovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Jojo to je nejlepsi dnes taky budu pokracovat A já jen tiše závidím a soupu nohama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 No jo, dnes tam bude mít Michal ty baby To tady asi moc nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Ale budu mam doma dve uz a to mi staci. A ty co prijdou stejne zase budou kecat jen spolu. A ja si muzu uzivat zradla a nejakeho toho alkoholu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.