Bullets Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 Z každého druhu určitě budou kusy navíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 Dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 Dobré dobré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 Začíná zase období "když přilezeš na fórum,pozdrav" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 No jo Když já teď došel do prace a přes den až do večera je minimum času.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 Dobrou noc, já teď z práce přišel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 Práci čest a rukam klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 Já už jsem nasranej a to nebyl ani oběd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 Teď hoši dobré ráno sem dojebany jak ciganská hračka ještě dneska a pak do úterka se naložím do lihu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 Bodre odpoledne No ja rikam " To smrdi jak ciganske hracky" No ja budu mit nejspise konecne vikend bez alkoholu . Umyju auto konecne vyluxuji a u sebe v pokoji si nejspise udelam poradek. Uz se tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 Pánové zeptám se blbě neměl by někdo zájem o nějaký ten kousek? Se mi jich vyklubalo z hlíny trošku více než jsem čekal Junioři Starší dorost Dorost pospolu Juniorka PS: Ještě tady máme mladší dorost který jsem nefotil protože je malý (čerstvě přesazený) A dá se to hned hulit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 :D musi trochu povyrost vzdyt je to jeste dorost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 Hulit ne ale dá se to zežrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 Tedka nevim po cem je lepsi dojezd :)D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 Zkusit to Karlosi můžeš případně si to i okořenit plody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Tak při dnešním krásném dnu se pochlubím z vykoledovaných vajec sem vytvořil vajíčkový salát , a pak už sem se nemohl dívat na zhnojeného Taze a při jednom sem ho vzal i vysavačem 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 to já dnes s velkou slávou přezul, bo sníh už nečekám ... zatím teda jen Čendu, Anděla musí počkat, v pondělí jí musím na netu koupit nové letňáky, takže tam bude přezutí až v pátek, až se dostanu do pneuservisu, aby mi to nahodily na plechy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 ... no on by chtěl i umýt, ale to se mi nějak nechce, byl jsem ráno na transfúzce, tak su po tom přezouvání a dávání zimáků do richtiku nějaký ucaprtaný ... jestli to ale nebude taky tím, že mám od včerejška další křížek na hrbu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Tak to je třeba zapít jinak mi to dovez umytí, vysátí, utření prachu 300-500 Okna nedělám to je peklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 včera jen decentně sedmičku bílého, aby mi na transfúzce nebraly alkohol místo krve jaj a tu cestu k tomu ... nevím nevím , to by bylo drahé mytí, jinak být to do 10-20 kiláků ... měl bys tam obě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Taky se na to chystam. Ale zase me to trochu prechazi jelikoz uz na pristi tyden opet hlasi prehanky. Tak nevim zda do toho jit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Kurde vy máte čas na chujoviny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 No jo no nemame zahradky na pestovani tak si najdeme cas na mycku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Kurde vy máte čas na chujoviny Na auto je vždycky čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 No já mám v přezouvání jasno. Přední pouhé 3 mm,takže hoňka až do listopadu. A pak funglovky. Pošetříme letňáčky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.