Duben 17, 201510 r Ajaj prázdné kolo.. Nemám rád prázdné kola EDIT: Vážně bych to nechtěl měnit.. No Aspoň že je teď už teplo že? Upraveno Duben 17, 201510 r od Galvi
Duben 17, 201510 r Musím zaklepat,ale tohle bylo na náhradním autě Ráno vede tohohle zaparkuju Fabku,vylezu ven,zamknu ji.Čumím na to auto a říkám si proč stojí tak zešikma? A pak jsem viděl toto Jen nějaký chudák to auto dneska měl Ráno prý vyjel z ohrady kde to parkujeme a až pak si všiml že tam není vzduch jo je dodám,že byly proražené obě kola v PZ na té dvojmontáži.Nevím kdo/kde s tím jezdil
Duben 17, 201510 r Jestli máte takto vylepšené náhradní auto, tož to bych nechtěl vidět ty v ostrém provozu
Duben 17, 201510 r Aha, takže něco jako údržbový plán se zaručenou bezporuchovostí asi nehrozí a zastává se tam pravidlo, že dokud to aspoň trochu jezdí, tak se nic opravovat nebude . No jo spolehlivost od strany 96... můj oblíbený předmět ze školy
Duben 17, 201510 r Tak na to jsem taky zvědavý. U mě má majstr Hjundé a cosik jsme se s chlapama bavili a on stál zamnou sem nevěděl a tak trochu sem mu ten krám pomluvil , netvářil se pak na mě moc mile. On je s těch lidí co prostě Hjundé nejlepší a tečka.
Duben 17, 201510 r tadá ... a pak že ten motor není držák ,bůh ví jak by na tom byl ten H takže přesně po 10 letech, jednom měsíci a dvou dnech je to tady, další magická hranice
Duben 18, 201510 r Malta pekny najezd. Jsem se dnes byl provetrat pred sklepnim maratonem bo dnes tu maji "Den otevrenych sklepu" a vsichni tu behaji s sklinkami na vino a kostuji tak je budu muset dohnat.
Duben 18, 201510 r Karlosi nadherna fotka hned jsem ji ukazal zene. Patriku je na case na sve tema o tvem aute
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.