Ondra16V Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 To je vůl 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Greenpeace na tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Bych si ju vzal na večeřu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Zdravím pánové :-) jelikož máme cestu tam k vám na druhý konec světa příští pátek na víkend, chce se někdo sejít třeba v sobotu dopoledne u globusu v Havru? :-) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Libore klidne skoda ze nemuzes ted bo zas mame sraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Ondro ty jis kocky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 (editace) Mysli na mě EDIT: Aspire-jsem všežravec Editováno: 21. Duben 2015, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Škoda Libore, dorazil bych ale sem v rachotě celý víkend od rána do večera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Ondra ona měla strach, že ji sežeru proto utikala rychle 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Bych jí dohnal nebo dorazil 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Ondro posilam na tebe ty ochrance spolecne s Srstkou 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Teď mě to nevyjde, hold práce, až ten další prodloužený víkend i tak to bude dost napnute časově, jen teda nestihnu dodělat auto :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Uvažoval sem nad tím, ale prolezla hned plotem. Takže snad to zmáknul někdo jiný. Jinak co mám nové auto tak za 3/4 roku už druhé zvíře. Asi týden po koupi sem sundal slepici. Stejný příběh jiné místo. Ale majitelka to viděla ještě mě zjebala, jak bych mohl za to, že si neumí ohlídat zvířata a ze 70ti na 4 metrech nezastaviš. No, ale řikala, že sní udělá polívku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Libore makej Ondro posilam na tebe ty ochrance spolecne s Srstkou Chceš poslat adresu kde mají přijet? Ať mezitím stihnu něco srazit a udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 No Libore hlavne pak dej vedet tu a ne na facebuk v kolik budes moct u me neni problem nikdy (skoro ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 No ta sobota 2.5 dopoledne by byla nejlepší :-) pak bohužel už máme jiné povinnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Ondro Srstka si te najde bo bude hledat postaka tak to nebude problem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Předpokládám že ten mladý a drzy pan s tou modrou starou Fabii f benzínu dorazí taky tam ať nemusím extra někam něco montovat! :-D 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Pisu si pak tu dej jeste cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Libore 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Předpokládám že ten mladý a drzy pan s tou modrou starou Fabii f benzínu dorazí taky tam ať nemusím extra někam něco montovat! :-D Vystižné a krásné :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Předpokládám že ten mladý a drzy pan s tou modrou starou Fabii f benzínu dorazí taky tam ať nemusím extra někam něco montovat! :-D Hele Něco jsem ti říkal ak ať to nedodržím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Čas doladim slibuji :-D mám toho sranec teď ale píšu si do diáře s vykricnikem poznámku :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Hele Něco jsem ti říkal ak ať to nedodržím :DTak ujedu a nezájem :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Já ti dám nezájem Tady jde vidět že tady přileze nějaký synek z nějaké řitě a už to tu organizuje 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.