ASPIRE Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Tak uz jsem doma uf. Wirer co v Praze ? Na vylet ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 no byla by to škoda, když jedou na vítězné vlně a hrají doma, to teď pustit Přesně tak hlavně po tom včerejším zápasu :-) mno už se těším jako malý :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Aspire, okrem tej pracovnej schôdzky výlet. ešte sme dosť veľkú časť Prahy nepreskúmali, tak uvidíme kam sa vyberieme tentokrát. napadá ma ZOO a Hrad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Jo jo ZOO tam je pekne ale to je tak asi uz vse. A krom stredu mesta plneho turistu s tabletama jak foti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 V praze je neco zajmaveho? Zoo mam rad to nase za rohem a Lešna je boži, v praze bych se kouknul snad jdn na.... Kua ani nevim na co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Neviem. Mojej sa Praha paci. A fakt ma napadlo len Zoo a hrad kde sme neboli. Uvidime, snad bude pekne... -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 jj, Lešnou též hodnotím jako jednu z nejpěknějších Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Lešná je moc pěkná, já byl letos v Tróji a taky moc hezká ZOO. Ještě letos mrknem do Ovy na ten nový pavilon. Taky nainvestovali tak jsem zvědav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 No letos v lete mame v planu brno a olomouc teda zoo teda zena naridila v Pstrave jsem tezbzvedavy na ten pavilon evoluce bo tech penez co tam slo neslo ani preinvestovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 (editace) No v te Ostrave bych to tak horke nevidel co jsem videl videa a fotky z toho pavilonu tak se tam akorat prestehovali ty opice z toho stareho a nic noveho. Jinak u me zebricek ZOO je 1. Praha , 2. Zlin, 3. Olomouc. 4. Ostrava. 5. Brno. Editováno: 22. Duben 2015, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Dobré odpoledne Takže ZOO řešíte jo? takže ještě provokatér jo Tak určitěěěě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Cau. No resili trochu, ale ty tam radeji nechod bo by sis to predstavoval jako veceri ty zvirata. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 No jo no :D Tak jsem byl dneska o5 zdrbaný za spotřebu Hrozím se zítřka kdy mám toho 6ti válce tankovat a mám jí pak dát vědět kolik jsem měl spotřebu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Cau cau kluci...resim otazku zda dam na fabii 2 rozměr pneu 195 / 65/15...zbyly mi barumky po berlingu a maji najeto necelé 2000km a nechci je prodavat zbytečne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 když ti je někdo zapíše, můžeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Otazkou je kdo to zapiše ... me zas zbyly gumy z C3 ... dneska mě došlo že mužem v neděli nalepit na dveře lašske jizby nalepku intell inside Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Ondro nesmis na to tak slapat bo zase dostanes toho s novymi vyfuky Dnes tu v Havru taky jeden jezdil az dojezdil http://karvinsky.denik.cz/zpravy_region/mlady-ridic-uvizl-s-kamionem-v-esicku-20150422.html 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Mno jde mi i o to at mi nechytaji o misku pruziny na tlumici...jinak nalepku tam mam ale 46:) Aspire...a jeden to a fabii nevychytal a narval to do kamionu zepředu na rondlu co je na Šumbark z rudne..cervena fabule combi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Ondro nesmis na to tak slapat bo zase dostanes toho s novymi vyfuky Dnes tu v Havru taky jeden jezdil az dojezdil http://karvinsky.denik.cz/zpravy_region/mlady-ridic-uvizl-s-kamionem-v-esicku-20150422.html Ale :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Nechápu proč ta ženská brzdila,už jsem mohl mít večeři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Vidim že rušny den , ja to opřel zase o popelnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Ja tam zadneho bazanta nevidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Co si oprel o popelnici ? Odpadkovy kos ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Si to pust znovu a uvidíš jak to rychle přelítá z prava do leva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Inntel na tom rondlu se jezdi casto na cervenou a ti co neznaji ten rondel tak tam pekne zmatkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.