Trautenberk Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Ráno jedeme domu zase, mě to 6 hodin cesty a v pondělí musím brzo do práce, tak zase necháme přijet ultra pozdě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 A kurnik, moji babu nepresvedcim ze musim dojet, ze at si klidne jedu do marianek ale v sobotu musime ke thyni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 OK. a Ondro a ty prijedes ? Jj,budu tam U myčky jako minule, a čas okolo 9 až 9.30 :-) Já tam dřív jak v 10:30 nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Zahod pantofel a přijeď :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Tak určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Pepane mam ti pripomenout ty fotky z srazu u mlyna v ropicich Ondro to by me zajimalo co mas takoveho na praci ze tam nemuzes byt o hodinu drive ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Tajemství,děsně tajný Né budu u kámoše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Za mě ne, makám . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 No tak odjedes drive. Jdu dnes taky na pivo ,ale prijedu tam i kdyz jeste mozna s ...... tak jak tam bude Libor bo se asi moc dlouho nebude moct zdrzovat. Takze rekni kamosovi ze odjizdis o hodinu drive Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Patriku co budes pumpovat auto ? Prijed do Havru ti pujcim kompresor 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 To už je posouvané,dřív to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 No jak stale rikam slovo "nejde" neexistuje Vsecko jde kdyz se chce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Nejde zdechlá koza a malé děcka co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Libore,pokud jsi byl dnes kolem 16:45 h.v Petřvaldě, na křižovatce za Orfou a odbočoval jsi do leva na Orlovou, tak jsi potkal v protisměru bílý bus s pruhy. Chci Tě tímto pozdravit a poděkovat za setkání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 jsem zvedav na vecer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Libore,pokud jsi byl dnes kolem 16:45 h.v Petřvaldě, na křižovatce za Orfou a odbočoval jsi do leva na Orlovou, tak jsi potkal v protisměru bílý bus s pruhy. Chci Tě tímto pozdravit a poděkovat za setkání. Viděl jsem tě, a mával jsem taky :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 jsem zvedav na vecer.Taky jsem zvědav, mám typ na 3:1 pro nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Jinak teda zítra okolo půl 10 budu u globusu, kdybych se spozdil, předem se omlouvám :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Omlouvám se že odbíhám od tématu,ale hlásím zlepšení spotřeby Z 26ti litrů jsem se dostal na průměr 22,8 Sice jsem pořád přes limit,ale vidíte to zlepšení? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 (editace) Aspire: nene budu dělat klasicky Strojníka v rachotě a s tím pivem tos posral dej si i za mě Ondra: ti vymontovali motor ? že zbývá navíc 3,2l /100 Jinak tě musím pochválit Editováno: 1. Květen 2015, autor: filippatrik 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Ano,jsem bez motoru Auto už nemá koně ale jednoho vola Že dík 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Uz to je 2:0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Dobře to začíná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 No vidis Ondro kdyz se chce tak to jde ale jen aby to nebylo docasne. Patriku co ja, tys tu dal minule pivo Jinak ten hokej to zas bylo neco. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 No tak uvazuji jestli mam dnes prijet k tomu globusu. Jelikoz jsem nejak dozvedel ze tam nebudem jen my z skodahome ale i z fabia.... tak z roomstrem tam nejspise bych byl za magora co leze mezi fabie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.