Květen 2, 201510 r Autor Ber to tak ze roomik je takovy otec dvojkove fabky a nebyt roomika tak dvojkova fabka by byla na prd
Květen 2, 201510 r no ja to tak beru, ale ostatni to tak neberou . No jeste uvidim jestli se radeji nepostavim nekde vedle, stejne tam potrebuji neco nakoupit. Tak uvidim.
Květen 2, 201510 r Bude tam jen asi jeden nebo dva z Fabia Clubu ale oba jsou v pohodě :-) Jen teda to počasí mohlo být hezčí :-( my letíme záhy do Ostravy pro něco a pak rovnou tam :-)
Květen 2, 201510 r Omlouvám se že odbíhám od tématu,ale hlásím zlepšení spotřeby Z 26ti litrů jsem se dostal na průměr 22,8 Sice jsem pořád přes limit,ale vidíte to zlepšení? Si děláš prdel? Já se 7t. dělám dlouhodobě 23 - 24 l. A to jezdím kolem komína. Upraveno Květen 2, 201510 r od Karlos 61
Květen 2, 201510 r Si děláš prdel? Já se 7t. dělám dlouhodobě 23 - 24 l. A to jezdím kolem komína. Já mám prázdný 7,5t a jezdím Opavu a okolí,takže taky kolem komína
Květen 2, 201510 r Jinak taky mám jednu (ikdyž vlastně tu samou fotku) Ale bylo fajn a hlavně děkuji Liborovi za ty fofrklacky Upraveno Květen 2, 201510 r od Ondra16V
Květen 2, 201510 r No ale mohl si mit v podstate stejnou ale ty si nas vyhodil at ti tam nezaclanime.
Květen 2, 201510 r Mohlo být tepleji, to je snad jedině, každopádně díky za setkání hoši, vidět vás je vždycky radost :-)
Květen 2, 201510 r Taky jsem zase rad videl i ty co se tu tak casto nedostanou. No odpoledne uz se udelalo pekne. Ale zase neprselo tak to bylo v klidu.
Květen 3, 201510 r Zas přijde jeden černý z roboty a musí přečítat dvě stránky. Ondra: proti Karlosovi si teda čahoun. Ta spotřeba Aspire: Jojo a mohl sem ti tu dát i dneska pivo byl sem nakupovat v lidlu piva na dovcu na narozky a na zahradu koupil sem jen 72 piv měli akci, Agrus 10° sklo 5,60kc, Argus 12°plech 9,80kc Bullets: Si byl osobně? závist já měl v sobotu na oběd Čertův mls ale v práci
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.