jozzi Vloženo 2. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 Ber to tak ze roomik je takovy otec dvojkove fabky a nebyt roomika tak dvojkova fabka by byla na prd 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 no ja to tak beru, ale ostatni to tak neberou . No jeste uvidim jestli se radeji nepostavim nekde vedle, stejne tam potrebuji neco nakoupit. Tak uvidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 Bude tam jen asi jeden nebo dva z Fabia Clubu ale oba jsou v pohodě :-) Jen teda to počasí mohlo být hezčí :-( my letíme záhy do Ostravy pro něco a pak rovnou tam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 No hlavne ze neprsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 (editace) Omlouvám se že odbíhám od tématu,ale hlásím zlepšení spotřeby Z 26ti litrů jsem se dostal na průměr 22,8 Sice jsem pořád přes limit,ale vidíte to zlepšení? Si děláš prdel? Já se 7t. dělám dlouhodobě 23 - 24 l. A to jezdím kolem komína. Editováno: 2. Květen 2015, autor: Karlos 61 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 Ta bílá parádně vynikne takhle uprostřed :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 sraz veteránů, nebo veteránský sraz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 Voice nic pro tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 to je jasné já až na sraz roomů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 Aaaaaa sakra ze bych prijel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 jj, stály by dva stejné vedle sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 Si děláš prdel? Já se 7t. dělám dlouhodobě 23 - 24 l. A to jezdím kolem komína. Já mám prázdný 7,5t a jezdím Opavu a okolí,takže taky kolem komína Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 (editace) Jinak taky mám jednu (ikdyž vlastně tu samou fotku) Ale bylo fajn a hlavně děkuji Liborovi za ty fofrklacky Editováno: 2. Květen 2015, autor: Ondra16V 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 No ale mohl si mit v podstate stejnou ale ty si nas vyhodil at ti tam nezaclanime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 Jsem to ale hajzl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 Jo Jak dlouho jste tam jeste kecali ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 Ty já nevím-cca půl hoďky ještě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 Mohlo být tepleji, to je snad jedině, každopádně díky za setkání hoši, vidět vás je vždycky radost :-) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 Nemělo to chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 Taky jsem zase rad videl i ty co se tu tak casto nedostanou. No odpoledne uz se udelalo pekne. Ale zase neprselo tak to bylo v klidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 Sobotní oběd 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Boba a Bobka je škoda, byli aspoň na smetaně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Zas přijde jeden černý z roboty a musí přečítat dvě stránky. Ondra: proti Karlosovi si teda čahoun. Ta spotřeba Aspire: Jojo a mohl sem ti tu dát i dneska pivo byl sem nakupovat v lidlu piva na dovcu na narozky a na zahradu koupil sem jen 72 piv měli akci, Agrus 10° sklo 5,60kc, Argus 12°plech 9,80kc Bullets: Si byl osobně? závist já měl v sobotu na oběd Čertův mls ale v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Musíš umět :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.