ASPIRE Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 No fiiiiha a znacka ? Takove piva jsou nejlepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Je to Kozlík, oni tady v te hospodě vyhráli nějakou soutěž v točení piva, tak jej mohou prodávat.. Je moc dobré, mohu doporučit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Ha tak to jsem jeste nepil tu se vetsinou prodava jen desitka. Sakra ja mam hlad ale jeste musim vydrzet hodinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Já zase pro změnu hlad nemám Jinak jedna věc z dneška (i když to bohužel na kameře není vidět) na kruháči ve vnitřním pruhu to tmavé auto chtělo odbočovat,ale asi mě paní přehlídla.Škoda že ta kamera nezabírá větší úhel záběru.Zůstali jsme od sebe stát cca 5-10 čísel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Vsak si ji tam vjel. Ten kruhac tam nema zadne cary a je pekne trapny. Si tam kazdy jezdi jak chce. Jsem si zasel do reznika kdyz si mi udelal chut. Mnam. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Je pravda že ty 2pruhové kruháče nechápu.Hodně lidí tam zmatkuje (koneckonců kousek od baráku mám takové hned 2) Já jsem nic neudělal Hele ale teď si mě s tím lístečkem naštval 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Michale budou ochutnávky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Jako mam vyfotit jak to bude na taliri ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Ondra kdyz nema postovni auto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Ano,celý já Jasně že,chceme to vyfotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Ne nechceme nic vyfotit. Stačí lísteček! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Ne!Vyfotit!A pokud možno hned 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 :D dnes byla jatrovka s cibuli. Delam vecere spolecne pro me a dceru a ta sla pryc. A tak klobasy budou zitra a chleby uz jsem sezral a nenapadlo me to fotit. A neni tu nahodou zakazano v tomto tematu davat jidlo ? :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Já žádnou ceduli "zákaz žrádla" nevidím 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 no ono to tu nekde bylo napsano ze by se to melo zakazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 To nesmíš brát vážně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 No ja to beru bo tu zas nekdo frkne nejakou mnamku a ja zas budu slintat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Zas přijde jeden černý z roboty a musí přečítat dvě stránky. Ondra: proti Karlosovi si teda čahoun. Ta spotřeba Aspire: Jojo a mohl sem ti tu dát i dneska pivo byl sem nakupovat v lidlu piva na dovcu na narozky a na zahradu koupil sem jen 72 piv měli akci, Agrus 10° sklo 5,60kc, Argus 12°plech 9,80kc Bullets: Si byl osobně? závist já měl v sobotu na oběd Čertův mls ale v práci Jasně že osobně však ty fotky jsou moje (zápas Slovensko-Dánsko) možná půjdu teď ve středu na Slováky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Foto účtu sice nemám, ale je to foto pár holubu na gril 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Došlo k chybě Dosáhli jste maximální počet pozitivních hlasů za den Sarka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Ja tu holuby plasim bo mi tu serou po oknech a on si je griluje Ti je priste pochytam a nemusis kupovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Je pravda že ty 2pruhové kruháče nechápu.Hodně lidí tam zmatkuje (koneckonců kousek od baráku mám takové hned 2) Já jsem nic neudělal Hele ale teď si mě s tím lístečkem naštval Pokud máš potíže s jízdou na kruháči s 2 pruhama,doporučil bych ti jezdit v pravém ( vnější ). Máš v tomto jistotu,že na tvém zvoleném výjezdu je určitě jeden jízdní pruh pro pokračování tvé jízdy. Tudíž bys neměl mít problém se správným projetím kruháče a odbočením. V případě,že bys jel v levém a chceš odbočit na výjezd se 2 pruhy,měl by ses zařadit opět vlevo. Pokud je tam výjezd s jedním pruhem,měl by ses dostatečně brzo zařadit na kruháči vpravo a pak dokončit odbočení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Jojo Já jezdím jen v tom pravém,je to podle mě jistější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Z toho videa předpokládám,že panička chtěla odbočit a tys chtěl pokračovat rovně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.