Květen 16, 201510 r Ondro ,doufám že ses nechal přeočkovat proti hadímu uštknutí. Doufám,že jste si ten mač užili a pořádně zapili žal.
Květen 16, 201510 r Abych pravdu řekl,tak jsem očekával větší výprask. Kanada jde za titulem,chcačky, nechcačky. Upraveno Květen 16, 201510 r od Karlos 61
Květen 17, 201510 r Není zač EDIT: a nezapomeň na ten řidičák Upraveno Květen 17, 201510 r od Ondra16V
Květen 17, 201510 r No spise i nahoda Si musim vse psat bo pak jak si na neco vzpomenu tak uz je pozde.
Květen 17, 201510 r No spise i nahoda Si musim vse psat bo pak jak si na neco vzpomenu tak uz je pozde. No a bude hůř ! Založil bych si hned dva notýsky. Do prvního důležité věci,do druhého kam jsem si ten první položil.
Květen 17, 201510 r Karlos :D ja pouzivam vetsinou https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.keep&hl=cs co napisu treba na mobilu za chvili to mam i v PC a nebo tabletu. A posledni moznost jsou papirky vsude prilepena a polozene
Květen 17, 201510 r Jo synci roky jsou roky.S tym nic nenarobiš.Ale někdy si i vzpomenu,tak to není eště take zlé.
Květen 17, 201510 r Jinak včera výlet Bielsko-B.Výstava kvetoucích rododenronu a azalek.Páráda,nohy mě bolí eště včil.
Květen 17, 201510 r Takl uz nam to Pepan oficialne vystavil Tímto bych Vás rád pozval na již tradiční "Bramborák v Sedlišti" aneb byl s náma už i Trabant
Květen 17, 201510 r Autor Syncy Room je boži 3 dospěli 2 vajca z fazolama golfovy stand bag golfovy vozik tři tucty mičku dvě tašky čepic holi od chuja (čti mojich cca 10 plus 40 pro zakazniky) dvoje golf bot a halvně dva velke kočary kurde dupne auto , akorat v škodovce to nedpmysleli , měli dat misto plata dvoj roletku
Květen 17, 201510 r Karlos :D ja pouzivam vetsinou https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.keep&hl=cs co napisu treba na mobilu za chvili to mam i v PC a nebo tabletu. A posledni moznost jsou papirky vsude prilepena a polozene No já jsem ze staré školy, el.pomůcky mi dávají zabrat.
Květen 17, 201510 r Autor Jo tak to je pekne nalozene Co si poradal golfovy turnaj ? Ni ni , jen takova menši spoluprace z golfprovsehny.cz a pri jednom si i trošku zahrat a vyskoušet novinky od callaway pro letošni sezonu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.