Galvi Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Patriku, soucítím s tebou, mě kdysi píchla vosa do víčka nad okem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 My začali nějak moc jezdit na kolech jinak Ondro chceš nějaké to chilli? Už se mi to docela dost probralo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Patriku dobrá boule 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Tak a jsem na tyden bez ridicaku A jinak dnes se nam narodily 2 prckove 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 To jsou fesaci ... Nerikej ze Ti tez propadl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Jojo jsou krasni. A hned nam je pujcila. Jo propadl vcera a nechtela mi ho nechat ani za boha. A novy za 500,- do 5 dnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Ja tak jezdil vic jak mesic nez jsem na to prisel a pak dva tydny nez jsem dostal novy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 No mi rekla novy za mesic a rychlovka za 5 pracovnich dnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Kurnik v Havirove to nejak trva, v Tesine jsem mel aji obcanku za tyden bez zadneho doplatku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Jsem tam dnes prisel kolem 15 hod a tam bylo narvano. No vsak to mesto ma taky vic obyvatel nez okresni mesto . Ale rikal ze jim to od nekud posilaji tak kdo vi kde se to dela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Jozzi dneska už to je jak píše Aspire a proč sis neudělal ten přechodný papírový? Bys ušetřil pětikilo a lačes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Rikala ze za propadly neni zadna nahrada. Ze mam holt smulu a mel jsem si to hlidat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Kurnik , dyt jsem naposled menil v breznu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Michale: Pěkná rodinka, necháte si je? Jsou super . Jsem se ted raději taky podíval na řidičák a ještě mám 2 roky, jsem vůbec nevěděl, že může nějak propadnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Tak si měl radši říct že jsi ho stratil to by ti vydala v klídečku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Jirko ne tri morcata moc starosti uz ted mame problem s jednim jak pojedem na dovolenou kam ho dat. Snek vydrzi tyden v pohode , zelvu si vezmu sebou ta je ticha , ale morce to bohuzel dela rachot. Coz o to propadnout ale budu ted jezdit bez. Tak doufam ze nebude zadna kontrola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Davide to me napadlo az pak ale to asi bych musel prvne na policajty to nahlasit. Nu coz tak jsem si priplatil o neco vice. Moje blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 No my profíci co chodíme každý rok na školení,měníme co 5 let. Měli by vám napařit pořádné penále,za ten bordel ve vlastních dokladech. S náma se nikdo nemazlí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Jo dneska cosi hlásili a kolega taky vycukaný má ho platný do 24 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Aspire- pěkní potomci,nezávidím to starání. Patrik- konečně tě někdo pořádně opíchal. Ale jinak s tebou soucítím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Teď sem naprany tak mě to ani nesere že .mi to narostlo zas jiné problémy ale:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Dnes som pri koseni pristavacej plochy na sobotu objavil zaujimavy kusok. Priznajte sa, kto si zabudol veceru??? -- Z mobilu 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 ja ne 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 Tak se přiznejte, kdo si nechal nožku u wirera na zahradě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.