Ondra16V Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Máme oslavu,takže ano zvu Já bych tím někoho beztak sejmul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Ondra tak kolik nás může přijet ? Ať tě nezrujnujem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Hele 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Nebo nás všechny vyzvedneš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Co hele vsak jsme tu jak rodina 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Co hele vsak jsme tu jak rodina Vidiš to jo Ondra? Tak ne, že se cukneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Nas Ondra radeji vydedi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Pánové není nad to když Vám teď doma zazvoní půvabná slečna a dá vám litrovku vychlazené Coca Coly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Štěně radka at donese 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 tak tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Jožko, krásné fotky , jinak náš Seba má 73cm, bude to čára. Dotaz, já to zkoušel kdysi, ještě jsem pořádně nevěděl jak ten pás patří, ale máš prosím vyzkoušené, jestli jde vajco zapnout na prostřední sedačce, mně to tehdy nešlo, byl krátký pás ... tak jen pro jistotu se ptám, jestli jsi to nezkoušel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Jozzi pořádá zásnuby. At prďolkové rostou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Malto odskousim musi to jit , ja prcky vozim dycky po bocich bo mam uprostred mamku od Nelinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 no já bych to do zítra potřeboval vědět, mám vyzvednout mladé se Sebou v Práglu, tak si říkám že by měli více místa, pokud by seděli po bocích a junior uprostřed, ale pokud to nepude tak holt mladý v pravo a zbytek uprostřed a vlevo. Já ho také zatím vezl jen na jedné nebo druhé straně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Do zitrka to nestihnu, ve 4do roboty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 tak to prubnu večer v Práglu, buď to pude, nebo to nepude 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Tak zvana pudova zalezitost 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 přesně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 No ja bych i veril ze to nepujde zapnout. Jelikoz jak jsem vlastnil felinu tak jsem to tam to vajco nezapnul a to bude urcite stejne delane a mozna kvuli nejake bezpeznosti. Normalni sedacku uz tam slo dat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Blbost co jsem napsal felina mela jedno bodovy pas vzadu u prostred. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Dobre dobre a co ta sobota v kolik se tam Ondro mame hlasit ? Dnes mam volno a snad uz dostanu ridicak jupiii 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Ty mě taky neser To mi přIpomíná že se musím kouknout jestli už si můžu přijít pro novou občanku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Pytlakum taky davaj obcanky ? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Aji pošťákům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.