Květen 21, 201510 r Pánové není nad to když Vám teď doma zazvoní půvabná slečna a dá vám litrovku vychlazené Coca Coly
Květen 21, 201510 r Jožko, krásné fotky , jinak náš Seba má 73cm, bude to čára. Dotaz, já to zkoušel kdysi, ještě jsem pořádně nevěděl jak ten pás patří, ale máš prosím vyzkoušené, jestli jde vajco zapnout na prostřední sedačce, mně to tehdy nešlo, byl krátký pás ... tak jen pro jistotu se ptám, jestli jsi to nezkoušel?
Květen 21, 201510 r Autor Malto odskousim musi to jit , ja prcky vozim dycky po bocich bo mam uprostred mamku od Nelinky
Květen 21, 201510 r no já bych to do zítra potřeboval vědět, mám vyzvednout mladé se Sebou v Práglu, tak si říkám že by měli více místa, pokud by seděli po bocích a junior uprostřed, ale pokud to nepude tak holt mladý v pravo a zbytek uprostřed a vlevo. Já ho také zatím vezl jen na jedné nebo druhé straně.
Květen 21, 201510 r No ja bych i veril ze to nepujde zapnout. Jelikoz jak jsem vlastnil felinu tak jsem to tam to vajco nezapnul a to bude urcite stejne delane a mozna kvuli nejake bezpeznosti. Normalni sedacku uz tam slo dat.
Květen 22, 201510 r Dobre dobre a co ta sobota v kolik se tam Ondro mame hlasit ? Dnes mam volno a snad uz dostanu ridicak jupiii
Květen 22, 201510 r Ty mě taky neser To mi přIpomíná že se musím kouknout jestli už si můžu přijít pro novou občanku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.