Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jo tak to je super, to jsem potřeboval vědět  :D :D

:D :D 

Jsem se toho nejak kdysi prezral a uz mi to vubec nejede ty pizzy. Kdyz se nahodou stavime na obed do pizzerie vzdy hledam na listku smazak :D

Jirko my porad jezdili i v lete na tu capkarnu. V lete zas na ten koupak ostrava jih. A tu porubu to bylo dnes prvne. Je to tam pekne az na toho plavcika co me furt za neco dupal. Furt se mu neco nelibilo :D

Smažák se taky můj favorit  :kol-28:

A ty se dívíš že Tě dupal? :D Připadá ti normální být v dětském bazénku,s kruhem a s rukávky?  :kol-28:  :kol-28:  :kol-46::D

:D :D ty si vul :D

Buzeroval me za to at svou dceru nenutim plavat v bazene a ze se nemame po sobe strikat vodou. Jsem cekal ze jeste po me vyjede at se nepotapime :D A furt mi predhazoval pravidla a pozdeji az pujdu domu at si prectu nejaky paragraf 7 v jejich pravidlech :D a tem jsem bohuzel necetl bo jsem na neho zapomnel :(

Ty ses na to prostě a jednoduše vysral :D

:D :D ale pytla uz jsme meli koncit a dcera furt nechtela vylezt z vody a pak uz jsme spechali.

:D :D

Jo plavčík tam jeden takový debilní byl to si pamatuji, mě tam poučoval co vím, kdo a jak má při plavání přednost  :D a kde se má plavat a jak rychle.. Měl jsem ho ale vždy na háku... Říkali jsme mu s kamarády koňomrd  :kol-28:

:D :D Jirko ted jsem se valil po zemi konomrd me dostal. :D To bude nejspise on. Byl takovy starsi.

Jo plavčík tam jeden takový debilní byl to si pamatuji, mě tam poučoval co vím, kdo a jak má při plavání přednost  :D a kde se má plavat a jak rychle.. Měl jsem ho ale vždy na háku... Říkali jsme mu s kamarády koňomrd  :kol-28:

No to je jasné ;) Přednost zprava  :kol-46:  :smich:

No kdyby zprava, ale on to rozlišoval podle toho jak kdo plave - tak má větší prioritu, než někdo kdo plavat ani neumí. Pak do toho pletl věk a pohlaví a ja nevím co... No prostě koňomrd  :D 

Jo byl to takový páprda starší

Má to pod kontrolou  :kol-28:

Jo je blb a to i dcera rikala ze je nejaky divny :D

• Autor

Jsem se koukal a paragraf 7 je ze pokud te konomrd buzeruje tak mas urychlene volat pcr bo je nameteny jak cyp a nebezpecny plavajicim

Ciwe, na Sarezu jsem se jako smrad nachodil, ale že tam je nějaký řád s vizáží pojistné smlouvy mi ušlo.

Ty vole ty máš dobré jméno :D :D

Super přezdívka a obrázek taky  :kol-28:

EDIT: Ondra byl rychlejší  :D

Kurňa na te Sareze se vlastně nesmí dělat nic jiného než vlézt do vody a ani se nehýbat  :kol-32:

Upraveno od Galvi

Díky, já byl vždycky bohatý hlavně duchem  :D  Ovšem "službu konající mistr plavčík" alias koňomrd (já znám teda ze Slovenska jen ovcomrda) nasvědčuje, že tady bude značná intelektuální konkurence  :D Ale to je teda titul, jak by měl řídit dělostřeleckou palbu při nejmenším. I když v dnešní době bych očekával spíše něco jako "manažer pro styk s vodou".

Super přezdívka a obrázek taky  :kol-28:

EDIT: Ondra byl rychlejší  :D

Kurňa na te Sareze se vlastně nesmí dělat nic jiného než vlézt do vody a ani se nehýbat  :kol-32:

Blesk je můj pomalejší brácha  :kol-31:

:D :D Ondro

Ano? :D

No nic :D

Si myslím :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.