Galvi Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 Jo tak to je super, to jsem potřeboval vědět :D 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 Jsem se toho nejak kdysi prezral a uz mi to vubec nejede ty pizzy. Kdyz se nahodou stavime na obed do pizzerie vzdy hledam na listku smazak Jirko my porad jezdili i v lete na tu capkarnu. V lete zas na ten koupak ostrava jih. A tu porubu to bylo dnes prvne. Je to tam pekne az na toho plavcika co me furt za neco dupal. Furt se mu neco nelibilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Smažák se taky můj favorit A ty se dívíš že Tě dupal? Připadá ti normální být v dětském bazénku,s kruhem a s rukávky? 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 :D ty si vul Buzeroval me za to at svou dceru nenutim plavat v bazene a ze se nemame po sobe strikat vodou. Jsem cekal ze jeste po me vyjede at se nepotapime A furt mi predhazoval pravidla a pozdeji az pujdu domu at si prectu nejaky paragraf 7 v jejich pravidlech a tem jsem bohuzel necetl bo jsem na neho zapomnel 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Ty ses na to prostě a jednoduše vysral 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 :D ale pytla uz jsme meli koncit a dcera furt nechtela vylezt z vody a pak uz jsme spechali. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Jo plavčík tam jeden takový debilní byl to si pamatuji, mě tam poučoval co vím, kdo a jak má při plavání přednost a kde se má plavat a jak rychle.. Měl jsem ho ale vždy na háku... Říkali jsme mu s kamarády koňomrd 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 :D Jirko ted jsem se valil po zemi konomrd me dostal. To bude nejspise on. Byl takovy starsi. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Jo plavčík tam jeden takový debilní byl to si pamatuji, mě tam poučoval co vím, kdo a jak má při plavání přednost a kde se má plavat a jak rychle.. Měl jsem ho ale vždy na háku... Říkali jsme mu s kamarády koňomrd No to je jasné Přednost zprava 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 No kdyby zprava, ale on to rozlišoval podle toho jak kdo plave - tak má větší prioritu, než někdo kdo plavat ani neumí. Pak do toho pletl věk a pohlaví a ja nevím co... No prostě koňomrd Jo byl to takový páprda starší 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Má to pod kontrolou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Jo je blb a to i dcera rikala ze je nejaky divny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Jsem se koukal a paragraf 7 je ze pokud te konomrd buzeruje tak mas urychlene volat pcr bo je nameteny jak cyp a nebezpecny plavajicim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Jsem si to nesel je to clanek 7 bod 4 http://www.sareza.cz/wp-content/uploads/2014/05/KBOP.jpg-kopie.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Ciwe, na Sarezu jsem se jako smrad nachodil, ale že tam je nějaký řád s vizáží pojistné smlouvy mi ušlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Ty vole ty máš dobré jméno :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 (editace) Super přezdívka a obrázek taky EDIT: Ondra byl rychlejší Kurňa na te Sareze se vlastně nesmí dělat nic jiného než vlézt do vody a ani se nehýbat Editováno: 24. Květen 2015, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Díky, já byl vždycky bohatý hlavně duchem Ovšem "službu konající mistr plavčík" alias koňomrd (já znám teda ze Slovenska jen ovcomrda) nasvědčuje, že tady bude značná intelektuální konkurence Ale to je teda titul, jak by měl řídit dělostřeleckou palbu při nejmenším. I když v dnešní době bych očekával spíše něco jako "manažer pro styk s vodou". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Super přezdívka a obrázek taky EDIT: Ondra byl rychlejší Kurňa na te Sareze se vlastně nesmí dělat nic jiného než vlézt do vody a ani se nehýbat Blesk je můj pomalejší brácha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 :D Ondro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Ano? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 No nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Si myslím 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.