Pericko666 Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 (editace) Čůs borcí, nemáte s tím někdo už zkušenost? Viděl jsem totálně libovou fotku Spacebacka s 18" možná i 19" od RS O3. Posílám obrázek. Komfort bude asi nesmysl, ale design neskutečně libovej! Pouze subjektivní názor Editováno: 11. Březen 2015, autor: Pericko666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Rapid sport je na 19'tkach ale mel vytazeny blatniky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 a originál O3 RS to asi nebude keďže tá má rozteč 5x112 a Rapid má 5x100.. a s podložkami na zmenu rozteče by to bolo asi dosť von z blatníka takže ako píše hiz s vytiahnutými blatníkmi by to šlo... ale jazdiť na tom každý deň by som asi nechcel.. aj keď mám taxík OII na 18" a znížený podvozok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Tahle fotka je tuším z loňské soutěže ŠA o nejlepší laický designový návrh laku Spacebacku. Takže klidně to jsou origo kola z RSIII a to auto má upravený náboje a kotouče s roztečí 112mm. ŠA si může hrát s takovými auty jak se jí to hodí .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Jasné, ŠA si to môže poskladať ako chce.. ale spraviť to doma na svojom Rapide už nebude také jednoduché.. aj keď dať "nejaké" 18-tky nie je problém.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pericko666 Vloženo 13. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Byl by to asi nesmysl. Za prvý by se s tím nedalo jezdit, za druhý by ty kola zmizely během pár dnů a auto by stálo na špalcích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Když jsem se díval na fotky toho rapida co má kola z octy RS3 tak by tam klidně mohl mít podložky na změnu rozteče. Ty se dělaj vetšinou o tloušťce 20mm a když kola maj ET 47 tak s podložkama to je jako ET 27. Mám rapida na origo 17" a ty kola jsou docela v blatníkách a tenhle to má zdá se zároveň s lemama 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.