Publikováno Březen 11, 201510 r mam rapida 1,6 tdi . najazdene 2500 km a od zaciatku siom si vsimol ze pri 3 alebo 4 auto slabo vibruje. stretol sa niekto s tym? dakujem
Březen 12, 201510 r Ano, toto se deje i mne, jen tedy pri 5. stupni a jen pri dost nizkych otackach (1100) a to chvilku po tom co se preradi, jinak ne
Říjen 28, 20159 r Ahojte, podobný problém som zaregistroval aj na svojej Rapidke, ale dlhodobým analyzovaním som prišiel na to, že keď sa prečisťuje filter pevných častíc, tak aj otáčky sú zvýšené (na volnobehu okolo 1000) a vtedy moja Rapidka na 4. a 5. rýchlostnom stupni cuká (pri 75 - 85 km rýchlosti). Pri vyšších otáčkach to už prestane. V servise mi tiež potvrdili, že keď sú zvýšené otáčky, tak vypaľuje ten filter. Keď nič nevypaľuje, tak moja Rapidka ide plynulo od nízkych otáčok a pri všetkých rýchlostných stupňoch. Pri vypaľovaní cítiť aj taký zvláštny zápach akokeby pripálená guma.
Listopad 16, 20159 r Cavte chcem sa spytat dlho som nevedel preco som mal zvysene otacky na volnobehu ked som od niekal prisiel a aj ten smrad,ked mne nic nesignalizovalo ze sa cisti filter ci to nemusi svietit kontrolka?a este maly dotaz treba to nehat bezat na volnobeh ked to ma zvysene otacky okolo 1000...?
Listopad 16, 20159 r Viem ze sa to cisti pri urcitej rychlosti a otackach ale ci to pomoze nehat na volnobeh to neviem
Listopad 16, 20159 r Regeneraci DPF žádná kontrolka nesignalizuje. Pokud už se rozsvítí, je DPF zaplněn. Viz manuál. Sem tento dotaz nepatří.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.