Roman 70 Vloženo 10. Únor 2024 Sdílet Vloženo 10. Únor 2024 Chalani potreboval som si nieco stianut ohladom Fabia 2 (skusal som aj ine), ani jeden odkaz nie je funkcny. nebolo by mozne odkazy reuploadnut na ini server? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Únor 2024 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2024 Jaktože ne? Ten poslední (na předchozí stránce) Od @wirer funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman 70 Vloženo 10. Únor 2024 Sdílet Vloženo 10. Únor 2024 Neviem kde je chyba chcem skusal som napr. Motor 1.4 63 kW MPI a na uloz to mi nacita toto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Únor 2024 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2024 Hm, psal jsem, že poslední na předchozí stránce, čemu na tom nerozumíš??? https://forum.skodahome.cz/topic/131796-dílenská-příručka-a-učební-pomůcky-fabia-ii-roomster/?do=findComment&comment=2643663 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman 70 Vloženo 10. Únor 2024 Sdílet Vloženo 10. Únor 2024 Ano ide to, zle som precital prispevok. Dakujem 😊 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 28. Červenec 2024 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2024 (editace) vraj som zabudol na Roomster, co je tak trochu pravda Dílenská příručka, učební pomůcky, schémata, TPI Dielenská príručka, učebné pomôcky, schémy, TPI Sťahujte, používajte, ďakovanie poteší. Upload radšej šírte len môj, aj keď tomu nezabránim....kto chce prispieť, tak správa. Keďže obľúbené uloz.to ukončilo verejné zdieľanie súborov medzi používateľmi, toto mi prišlo ako vhodná náhrada. Pokiaľ ma nenapadne niečo lepšie. V prípade potreby sa stačí ozvať a skúsim urobiť reupload aj inde... https://mega.nz/folder/d8AWwJyA#1K7q9OVR7-xYLr9ClIoa4A Editováno: 11. Ledna, autor: wirer 1 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.