Hanzik10 Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Dobrý den, mám vůz Škoda Octavia 2, výbava elegane, rok výroby 2009, motor 1.9 tdi. V autě mám autorádio swing. Autorádio má funkci bluetooth. Když rádio propojím přes bluetooth s telefonem můžu normálně telefonovat, ale nejde mi pustit z telefonu do rádia hudba. V příručce k rádiu se píše, že jdou přehrávat mp3 z přípravy pro telefon. Jak tuto funkci zprovoznit ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boris Lednický Vloženo 22. Září 2018 Sdílet Vloženo 22. Září 2018 Zaujímalo by ma či mi viete poradiť či mám MaxiDot alebo nie, pretože sa mi cez páčku stieračov nedarí dostať do menu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 22. Září 2018 Sdílet Vloženo 22. Září 2018 ja si myslim, ze mas polodot, pac se ti na palubovce ukazuji otevreny dvere, ty by jsi mel ukazany na maxiku, ktery to sou;-) a ja ho ovladam presm MF volant, na packach steracu jsem ho ovladal na starym touranovy, ale klidne me opravte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boris Lednický Vloženo 22. Září 2018 Sdílet Vloženo 22. Září 2018 A dá sa na polodot aktivovať BT, pretože sa mi nedá žiadno aktivovať, alebo je nejaký spôsob ako ho aktivovať? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 22. Září 2018 Sdílet Vloženo 22. Září 2018 no, kdyz zapnes BT v mobilu tak by se to melo sparovat, za predpokladu ze na to mas BT jednotku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boris Lednický Vloženo 22. Září 2018 Sdílet Vloženo 22. Září 2018 Tá jednotka by mala byť pod sedadlom spolujazdca? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 22. Září 2018 Sdílet Vloženo 22. Září 2018 hele tomudle uz nerozumim.a kde se nachazi kdejaka jednotka nevim ja mel vzdy auto s maxikem, ale jen jednou s BT. tak to je ale zaply v aute furt, staci zapnout na mobilu a vis zda ji mas bo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boris Lednický Vloženo 22. Září 2018 Sdílet Vloženo 22. Září 2018 Síce radio mi ukazuje Bt ale na mobile ho nevidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 22. Září 2018 Sdílet Vloženo 22. Září 2018 pod sedadlom spolujazdca by mala byt jednotka... radio bt moze mat dokodovane, ale realne tam nemusi byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boris Lednický Vloženo 23. Září 2018 Sdílet Vloženo 23. Září 2018 Pod sedadlom spolujazdca som nič nenašiel ale keby tam dotiahnem káble a pridám jednotku tak by malo fungovať stremovanie hudby s mobilu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 23. Září 2018 Sdílet Vloženo 23. Září 2018 ano alebo mozes kupit bolero (ma SD karty), alebo columbus (ma to iste aj HDD), alebo existuje amundsen+ a to ma v sebe bluetooth. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boris Lednický Vloženo 23. Září 2018 Sdílet Vloženo 23. Září 2018 Takže keby kúpim Bolero alebo Columbus tak nemusím nič ťahať iba vymením autoradio ktoré už má v sebe BT? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 23. Září 2018 Sdílet Vloženo 23. Září 2018 Ne, stejne bys musel dodelat BT jednotku. Integrovane BT ma jedine Amundsen+. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 23. Září 2018 Sdílet Vloženo 23. Září 2018 před 19 minutami, LucasCZE napsal: Ne, stejne bys musel dodelat BT jednotku. Integrovane BT ma jedine Amundsen+. ale jen ten, který má na sobě štítek s MAC adresou..pokud se nemýlím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 23. Září 2018 Sdílet Vloženo 23. Září 2018 skoda toho maleho displeja, bolero je najkrajsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boris Lednický Vloženo 23. Září 2018 Sdílet Vloženo 23. Září 2018 Ja som spokojný zo swingom, len ma sere tá absencia BT, kedže radio je očividne nakodované, a ešte otázka keď mám polodot ale mám veľký displej nastačí tam iba nahrať SW s Maxikom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 23. Září 2018 Sdílet Vloženo 23. Září 2018 maxidot su uplne ine budiky, musis vymenit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boris Lednický Vloženo 23. Září 2018 Sdílet Vloženo 23. Září 2018 Kde by som ich najjednoduchšie zohnal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 23. Září 2018 Sdílet Vloženo 23. Září 2018 bazos, autobazar.eu, google, vrakovisko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boris Lednický Vloženo 23. Září 2018 Sdílet Vloženo 23. Září 2018 Super diky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boris Lednický Vloženo 23. Září 2018 Sdílet Vloženo 23. Září 2018 před 16 minutami, tomxass napsal: maxidot su uplne ine budiky, musis vymenit Sú nejaké problémy komplikácie pri výmene Imobilizér alebo niečo podobné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.