parolla Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Páni,dnes som absolvoval psychologické vyšetrenie vodiča (všetky skupiny - 60€),taktiež zdravotnú prehliadku vodiča (20€) . Vodičák na bus som robil v roku 2000. Stalo ma to cca 10 000 korún. Keď chceš dnes jazdiť profesionálne,stojí to dosť veľa. Ale k veci. Vodičák na malý motocykel som robil v roku 1986,na veľký o rok neskôr. ale absolútne netuším čo to stálo. Osviežte mi pamäť! :-) Kedy ste sa stali vodičmi Vy? A čo to stálo? Keď si chcel jazdiť ako vodič s povolania v roku 1986 stačilo ti toto: No a dnes profesionálny vodič potrebuje toto: A to tam ešte nie je medzinárodný vodičský preukaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Vodicak som dostal 16.2.2006 hold, nepatrim k najstarsim. Cena asi 350 ci 400 eur, skusku som robil kvoli svojej blbosti na dvakrat (teda iba jazdu). Bola vtedy zima, druhykrat uz v pohode, dal mi iba rovinku a par krizovatiek. Pohoda zatial mam iba A1, AM a B...chcel som i dorobit C, ale nepotrebujem surne -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 prvé papiere som dostal v roku 1987 na malú motorku (do 50 cm kubických) ...cena ? v roku 1989 sk.A,B,C,T ( učňovka odbor automechanik) ..cena tuším 300Kčs v roku 1991 sk.E (na ZVS) ..cena zadara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Vodičák v roku 1972 sk. B - 922 Kčs, rýchlokurz za tri týždne 975 Kčs, C - Zväzarm 300 Kčs, E, D na vojne, zadarmo. Dnes podľa okolností kompletné D v plnej výbave cca 2100 €. C bude asi o chlp menej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Ja som prvé papiere dostal v roku 1985, ale to bol rodný list, nie vodičák. VO som získal až v roku 2012, dovtedy nebol plán na kúpu auta, tak som neriešil ani papiere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Ja som jeden z mladších vodičov, ale vzhľadom na časte cesty BA-KE a po Slovensku mám už určite skúsenosti. Vodičák som dostal 19.7.2011 a to len na malú motorku do 50cm3 a potom B,B1 v budúcnosti si možno spravím na veľkú motorku. Platil som za vodičák 370€ plus prvá pomoc 30€ a plus ešte kolky to už neviem presne koľko bolo. Za ten čas čo mám vodičák tak ma zastavili ochrancovia zákona iba jeden krát a to pri bežnej kontrole, tento rok v januári. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.