Popu Vloženo 28. Březen 2015 Sdílet Vloženo 28. Březen 2015 zhavit budes tak i tak ... takze je to podle me jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaelcomfabia Vloženo 29. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Tak jsem si sehnal 5w oranžovou parkovací žárovku tak použijí drzak z parkovacích žárovek a zkusím to tam nějak dat .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 doporucuju oranzovou edku, zarovicka se ti bude vypalovat a postupne to nebude svitit oranzove ale zlute,... mel sem to takhle jeden rok a pak sem koupil oranzovou ledku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaelcomfabia Vloženo 29. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 si taky myslím že to tak bude:-\ jen ted furt přemýšlím jak to tam mam dat vůbec tam není místo:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 zhavit budes tak i tak ... takze je to podle me jedno To sice jo, ale u dvouvlákna bude blikač "žhavit pasivně" a navíc předpokládám, že ten modul bude odpor aby blinkr svítil míň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaelcomfabia Vloženo 29. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Chci se ještě zeptat ,,fabia combi,,má někde nějaký kabel který Dává Kolem 5v ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Když už se tady dávali dvojtý zadní světla, vykoumal to někdo tak, ať se nemusí pájet kabel na žárovku? Ale ať de normálně vyměnit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 jestli je nekde 5V to nevim Ludo, to by bylo hodne slozity nehlede na to ze by se musela predelavat cela patice,.. jednodussi je podle me napajet kabilek a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McShort Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 (editace) já to na feldě a boře řešil nejdříve upravenou paticí, ohnul jsem kontakt mlhovky aby zasahoval jen do půlky spodku žárovky a pak přidání kontaktu... po tom co jsem měnil světla jsem to udělal "modulem" ty moduly jsou jen odpory které jen topí, já místo "modulu" použil žárovky, tudíž bylo i světlo v kufru a podle toho jak chtěl člověk aby svítila koncová tak dal silnou předřadnou žárovku bud 21W nebo 15w... (mlhovka obyč 21w žárovka, která bud byla podžhavená cca na 5w tou předřadnou žárovkou nebo při sešlápnutí brzdy chodila jako "přídavná" brzdová) tudíž se jen přidala žárovka a dioda (cena dohromady cca 10kč) a patice i původní žárovky zůstali nedotčené, jediná nevýhoda když to člověk moc řeší, že pak ta žárovka nebere 5W ale kolem 20ti... stejně se řešili u US blinkry jinak už jsem z těchlech manýru vyrostl nic z toho už nepoužívám a fabii máme týden, a myslím že je mnohem bezpečnější a výraznější když používá uplně oddělené koncové a brzové světlo než "dvojvlákna" (maximýálně spíš než zdvojené koncové doplnit druhou mlhovku a mít jen zdvojené brzdové, ale PČR jsou někdy až moc aktivné když dokážou řešit že bílé ledky parkovačky svítí moc bíle) i když je pravda že pár lidí ve městě má předělané na fabiích a octaviích "dvojité" koncové a je to víc cool Editováno: 31. Březen 2015, autor: McShort Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.