Alf Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Zasekla se mi mebrána na turbu octavia 81kW,měl jsem ji demontovanou a zjistil jsem že chodí cca 2mm, máte s tím někdo nějaké zkušenosti, jestli to jde rozhýbat nebo rozebrat? Prasklá není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 15. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2006 Tak co nikdo neví,nikdo neměl podobný problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mav Vloženo 16. Září 2006 Sdílet Vloženo 16. Září 2006 Zkuste nakapat pár kapek oleje s militecem, počkat 1-2 dny a zkusit rozhýbat, je to přirezlé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 17. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2006 Díky za radu.Zkoušel jsem to sprejem na uvolnění a nepomohlo to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 22. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2006 Mám ještě dotaz ohledně záruky toho turba. To turbo bylo měněno v 80000km ve Škoda servisu ve Žďáru nad Sázavou 31/11/04. V té době bylo auto servisováno ve Škoda servisech. Servisní prohlídku v 90000km jsem neměl u autorizovaného servisu. Zajímalo by mě jestli se vztahuje na turbo záruka 2 roky? A jestli je možno provést reklamaci u jiného Škoda servisu než v tom Žďáru? Každý servis mi tvrdí něco jiného,takže bych byl rád za nějaké informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 26. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Takže problém vyřešen,sehnal jsem na vrakáči membránu a auto zase lítá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.