Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj

Mam octavii 1,9 Tdi 81kw r.v. 12/99. Ted sem sni delsi dobu nejel a vybila se mi baterka. Vyndal jsem ji, nabil a z nejakeho neznameho duvodu se mi vynuloval stav tachometru. Auto ma najeto kolem 310 000 a ted je tam jen 1. Da se to nejak vratit zpet ? Mam cinskou verzi diagnostika VAG 409, da se to udelat nejak pres diagnostiku ?

ne neuděláš musíš mít vag tacho a kabel. VAG 409 ani náhodou

• Autor

Aha, a s cinskou verzi VAG tacho to jde udelat ?

Kdyz ted budu jezdit tak ty km co najezdim, pripocitaji se k tem co jsem uz mel najezdeny kdyz to dam do puvodniho stavu ?

Upraveno od crawn

zajímavý samostáčecí tachometry , to co najedeš + starý stav a nastavit pořádným diag. nástrojem. úmíme v Rokycanech

• Autor

No samozrejme chci si tam dat puvodni stav km, jde mi hlavne o to jesli ten puvodni stav nekde v tom vag-tacho vycitam .

To je nějaký divný, ne? Ta paměť budíků přeci není závislá na baterii. Že by nějaký problém s eepromem?

A vymazal se ti celkový stav km, nebo jen krátkodobé počítadlo? Celkový stav musí zůstat i po vybití baterie. Pokud ne, je něco špatně. Možná ta eepromka.

• Autor

No zmazalo se mi vsechno , taky nechapu , vzdy kdyz sem baterku vyndal , stav zustal . A kdyz je spatna ta eepromka, nebo i kdyz neni,  je mozne vycitat puvodni stav km ?

Upraveno od crawn

skutečný km jdou vyčíst z ř.j. motoru ale podle roku co píšeš 99 to ještě nezaznamenává , a zase na to musíš mít správný diagnostický nástroj.

• 2 týdny později...

Ahoj
Mám Škodu Octavii 1,6 74kw rv.99
Nedávno se mi stalo že sem chtěl nastartovat, budíky vyletěli nahoru klesli dole začali kmitat a v palubovce začalo cvakat poté se vše vynulovalo. Chvíli sem počkal a auto uplně normálně nastartovalo. Nesetkal se stim někdo .? Možná příčina,závada.? Díky 

žeby akumulátor?  :kol-32:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.