Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

To mělo být v sekci humor.

Průměrná rychlost byla 47km/h :) řídila partnerka :) opravdu když chcete kolem 4l se dá dostat..

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk

Rozdíl chiptuning a profesionální chiptuning (15tis) s tím ze jsem dával dva auta tak jsem to měl se slevou .... ano spotřeba bude klidne 4L/100 ale při klidné jízdě výkon 141kw 4x4 pořád láká ;) ale esp to vše omezí když je svižnější jízda kolem 7-8L prumer při plném výkonu klidne i 22.5 (výjezd na lysou horu s autem na laně)

Jaká firma ti dělala Chip? Mimochodem možná se mýlím, ale není převodovka MQ350 do maximálního kroutícího momentu 450Nm?

Upraveno od Sniper_2003

Firma bit power převodovka nevim nechci se dohadovat ale ten sám motor po úpravě vstriku a turba je na 187kw od dieselpower a take to je 4x4 zatim to jede bez problémů jen mě štve to esp

si nech nakodovat at jde vypnout :) ja sem si to nechal udelat,jeden stisk vypnu asr dlouhy stisk vypnu vse :)

Před hodinou, Sniper_2003 napsal:

Jaká firma ti dělala Chip? Mimochodem možná se mýlím, ale není převodovka MQ350 do maximálního kroutícího momentu 450Nm?

treba dsg je do 350 a jezdi borci co maji i 430 a jezdi jim to,asi je to i hodne o hlave,ja sam sem z toho mel strach a sel jsem jenom na 385 max,samozrejme jsem to delal vse kvuli spotrebe a ta sla neskutecne nahoru :D 

Vím ze omezovač byl na 450 na všech převodech byl posunut pouze na 520nm což stejně motor dává max 493nm většinou na zadní kola.. prosím o info jak udělat to nakodovani mam rv. 2011

Kódování sem nepatří a zruš si tu hlášku z Tapatalku "Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk", pravidla fora to nedovolují.

Tak do zprávy :) snažím se pouze vyřešit problém takže klid [emoji28]

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.