Přejít na obsah

KORENMANDRAGORY

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení KORENMANDRAGORY

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Mám taky a dobrý. Jinak co jsem měl: Michelin Alpin PILOT 2 - nejlepší co jsem kdy měl. Jízda jako po kolejích. Continental 830 a 850 výborná ale k dokonalosti něco málo chybí. Uniroyal MS 77 výborný poměr cena výkon o chlup horší než Continental. Kleber Krisalp v pohodě.Žádný problém. BF Goodrige - jedna z levnějších ale spolehlivá a čitelná bez problému. Matador stejná jako BF , trošku hlučnější než BF Dunlop winter sport 3D - Naprostá trága klouže snad i na suchu.Na ledu i sněhu nepoužitelná a strašně hučí!!! Barum polaris 3 - už N I K D Y !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Příště asi vyzkouším další Michelin.
  2. O pohonu 4x4 není nikde ve vyhlášce ani zmínka
  3. Nevidím jediný důvod proč by to nešlo kombinovat. Proto mám taky stejné rozměry pneu jak na léto tak na zimu.
  4. Vzadu už letní na předku dojíždím zimáky.
  5. Někdo v okolí Šumperka kdo mi to dodělal? Asistent rozjezdu do kopce, + aktivovat staging (protočení ručiček) a upravit spotřebu na pal. PC. (podměřuje) Octavia II kombi 4x4 TDI 103KW BMM rv 2010 po FL
  6. Záleží na verzi ABS. U ABS 7 to nejde u verze 8 už ano.
  7. Jakou máte spotřebu u tohoto motoru s pohonem 4x4? Celoroční (17 tis) průměr mám 6,5 s climatronicem a využíváním tempomatu. V zimě jezdím 7,3 ale fakt je že si to se 4x4 užívám. . .
×
×
  • Vytvořit nový...