Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

To mělo být v sekci humor.

Průměrná rychlost byla 47km/h :) řídila partnerka :) opravdu když chcete kolem 4l se dá dostat..

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk

Rozdíl chiptuning a profesionální chiptuning (15tis) s tím ze jsem dával dva auta tak jsem to měl se slevou .... ano spotřeba bude klidne 4L/100 ale při klidné jízdě výkon 141kw 4x4 pořád láká ;) ale esp to vše omezí když je svižnější jízda kolem 7-8L prumer při plném výkonu klidne i 22.5 (výjezd na lysou horu s autem na laně)

Jaká firma ti dělala Chip? Mimochodem možná se mýlím, ale není převodovka MQ350 do maximálního kroutícího momentu 450Nm?

Upraveno od Sniper_2003

Firma bit power převodovka nevim nechci se dohadovat ale ten sám motor po úpravě vstriku a turba je na 187kw od dieselpower a take to je 4x4 zatim to jede bez problémů jen mě štve to esp

si nech nakodovat at jde vypnout :) ja sem si to nechal udelat,jeden stisk vypnu asr dlouhy stisk vypnu vse :)

Před hodinou, Sniper_2003 napsal:

Jaká firma ti dělala Chip? Mimochodem možná se mýlím, ale není převodovka MQ350 do maximálního kroutícího momentu 450Nm?

treba dsg je do 350 a jezdi borci co maji i 430 a jezdi jim to,asi je to i hodne o hlave,ja sam sem z toho mel strach a sel jsem jenom na 385 max,samozrejme jsem to delal vse kvuli spotrebe a ta sla neskutecne nahoru :D 

Vím ze omezovač byl na 450 na všech převodech byl posunut pouze na 520nm což stejně motor dává max 493nm většinou na zadní kola.. prosím o info jak udělat to nakodovani mam rv. 2011

Kódování sem nepatří a zruš si tu hlášku z Tapatalku "Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk", pravidla fora to nedovolují.

Tak do zprávy :) snažím se pouze vyřešit problém takže klid [emoji28]

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.