Sniper_2003 Vloženo 25. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2011 2 nuff Dezén GY Ultra Grip 8 je novinka roku 2011. Takže z loňského roku být nemohou. A nejsem si jist jestli hučí čí ne, tak trošku jsem snad o tom zde ani nespekuloval, ale spíš mi šlo o zásadní věc kde je ta pneu vyrobena. Polské výrobě moc nedůvěřuji, i když naftu mají lepší než u nás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 25. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2011 (editace) Já jsem ale měl na mysli ty tvoje ( pro rodiče ) GY UG7+, které jsi koupil letos. Editováno: 25. Říjen 2011, autor: nuff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 25. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2011 2 nuff Sem to malinko nepochopil. Mám dnes den úplně na H*VNO. Ne ty UG7+ co jsem objednal a přišli pro rodiče je DOT 0811 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 26. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2011 Tak to musely být jedny z posledních sérií, které se dělaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates1909 Vloženo 27. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2011 Zdravím pánové tak jsem dneska byl přezout na zimáky AL 16 a když jsem sjížděl z rampy tak strašný zapraskání a urvanej kus plastu ze zakrytování podvozku myslel jsem že jsem urval zadní nárazník no nasranej jsem byl dost teď co stím jestli zavařit nebo zalepit No mechanik povídal že nejsem jedinej co tam nechal kus auta.To je prostě RS a nízkej podvozek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 27. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2011 Nesmíš zapomínat, že RS je nižší cca o 3cm. Ale jinak toto umí velmi znechutit den. Jinak se koukni pod auto jestli ti ten kryt nějak neprasknul blbě a není odchlíplej, či nelíbivě nevisí. Pokud ne tak bych to nechal být. Jinak se to dá horkovzdušnou pistolí zpět navařit. Ale je k tomu trocha šikovnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates1909 Vloženo 27. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2011 Urvaný je to někde pod zadní sedačkou za řidičem zkusil jsem to vyfotit jestli něco bude z fotky poznat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 27. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2011 Na té fotce toho moc vidět není, ale z toho co tam vidět je to není tak hrozné. Ovšem po sundání toho krytu může být vše úplně jinak. Jinak nevěš hlavu dá se to objednat. Kolegovi v práci se stalo něco podobného a snad to někde objednával. Ale nevím jak to dopadlo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mark00 Vloženo 28. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2011 tak ja sa vam tady taky pochlubim, co sem si kupil za zimaky micheliny alpin a4...r15 195/65 91t oproti letnim, co mam r17, je poznat, ze je to auto o dost niz, protoze kdyz sem dnes vyjizdel z jednoho vjezdu, tak uz sem skrtal spodkem auta hold dva palce sou dva palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 29. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2011 .....................oproti letnim, co mam r17, je poznat, ze je to auto o dost niz, protoze kdyz sem dnes vyjizdel z jednoho vjezdu, tak uz sem skrtal spodkem auta hold dva palce sou dva palce Pokud používáš předepsaný rozměr na 17" kolech, tak je čirý nesmysl, aby jsi po přehození na 15" kola snížil auto!!!! Jelikož čím máš větší disk tím máš nižší pneu. A naopak. Ale i tak jsem udělal přepočtem kontrolu. Od středu kola (i s pneu) k zemi je na 15" - 31,725cm a na 17" - 31,715cm = nejsem si jist jestli by jsi takto malinkatý rozdíl poznal. A co se týká toho tvého škrtnutí, tak je dost možné, že jsi jen špatně najel na výjezd, nebo nemáš patřičně nahuštěné pneumatiky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mark00 Vloženo 29. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2011 Pokud používáš předepsaný rozměr na 17" kolech, tak je čirý nesmysl, aby jsi po přehození na 15" kola snížil auto!!!! Jelikož čím máš větší disk tím máš nižší pneu. A naopak. Ale i tak jsem udělal přepočtem kontrolu. Od středu kola (i s pneu) k zemi je na 15" - 31,725cm a na 17" - 31,715cm = nejsem si jist jestli by jsi takto malinkatý rozdíl poznal. A co se týká toho tvého škrtnutí, tak je dost možné, že jsi jen špatně najel na výjezd, nebo nemáš patřičně nahuštěné pneumatiky. nahustene bych to mel met dobre este sa mne s tym predtym nepodarilo nidky skrtnut o zem a to sem byval nalozeny o dost vic (nepocitam teda jizdu po polni ceste).... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 29. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2011 2 mark00 Kolik foukáš 15" a kolik 17" ??????????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mark00 Vloženo 29. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2011 2 mark00 Kolik foukáš 15" a kolik 17" ??????????????????? 15" mne nafukali na 2,5 v pneuservisu, kdyz mne jich tam davali a 17" ani nevim oktavu sem kupoval teprv koncem cervence a ani sem do ted tlak nekontroloval kdybys na to nezeptal, tak sa na to podivam snad az na jaro ....ty 17" meli 2,1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 29. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2011 (editace) 2 mark00 Tak vidíš, že to fórum alespoň k něčemu je. Těch 2.5 na 15" je OK. Ty 17" by měli být asi kolem 2.4 takže vesměs také v pohodě. Takže si myslím, že tvé škrtnutí o zem byla spíš souhra špatných náhod. Editováno: 29. Říjen 2011, autor: Sniper_2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates1909 Vloženo 30. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 Zdravím tak při dnešní delší jízdě jsem zjistil problém po přezutí na zimáky.Při 100km rychlosti žádný problém ale jak začnu zrychlovat od 120 do 140 tak začnou velké vibrace do volantu a když povolím plyn tak to ustane.Je to zvláštní když mi pneu nazouvaly na nové disky a samozřejmě vyvážily.Ještě mě napadlo jestli se náhodou neodlepilo závaží co dávají zevnitř do al disků.Co myslíte nechat znovu vyvážit nebo to může být něco jiného.S letňákama žadný problém nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 30. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 muze to delat i spatne dotazeny kolo, ale typoval bych na vule v naprave kdyz to mas dobre vyvazeny, kolik mas najeto a v jakem stavu mas cepy a tycky stabilizatoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates1909 Vloženo 30. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 muze to delat i spatne dotazeny kolo, ale typoval bych na vule v naprave kdyz to mas dobre vyvazeny, kolik mas najeto a v jakem stavu mas cepy a tycky stabilizatoru? auto je 2 roky starý a má najeto 31000km šrouby jsem kontroloval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Austin Vloženo 30. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 Ne všechny vyvažovačky vyvažují korektně. Zkus nechat převážit jinde. Taky jsem měl takový problém, a vida, je to možné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 31. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 Nechat převážit. Nejspíše to bude opravdu závaží. Stačí aby si pneu sedla a pak je tam hned jiný nevývažek. Pokud by to nebylo toto tak by to mohly být klidně kotouče (při brzdění by tě to ale kopalo do nohy). Ale v tomto případě to bude na 100% špatně vyvážené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mark00 Vloženo 31. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 taky mne to delalo, kdyz sem tam mel letni, pred par dny sem kola sdelal a vypadalo to, jak kdyby tam nejake zavazi chybely, takze po zime jich necham vyvazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates1909 Vloženo 31. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 Nechat převážit. Nejspíše to bude opravdu závaží. Stačí aby si pneu sedla a pak je tam hned jiný nevývažek. Pokud by to nebylo toto tak by to mohly být klidně kotouče (při brzdění by tě to ale kopalo do nohy). Ale v tomto případě to bude na 100% špatně vyvážené. Už jsem tam volal a jsem domluvenej na nové převážení tak uvidím co zjistí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates1909 Vloženo 1. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2011 Už jsem tam volal a jsem domluvenej na nové převážení tak uvidím co zjistí Tak SNIPER měl jsi pravdu jedno kolo 15g a druhé 5g dovážily a je to ok ještě sem proved rychlostní test a vše v pořádku.Docela mě to překvapilo jezdím tam už několik let s oběma autama co mám a vždy bylo vše v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 1. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2011 Nemusela být jejich chyba Někdy si prostě ta pneumatika sedne a pak se rozhodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 24. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2011 Kupoval jsem continental ts830 195/65 R15, zatím musím říct naprostá spokojenost. Auto se na sněhu dobře vyšplhá do kopce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 Může mi sem někdo nejlíp vyfotit jednotlivé tlaky pro pneu, já to u svý RS nepochopitelně nemam ve víčku nádrže a hlásí mi kontrola tlaku v pneu, že to asi nebude ideální. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.