robi70 Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Rád bych nahradil původní žárovky brzdových světel W16W za LED žárovky, které by se tam vlezli, svítili víc a zároveň nehlásili chybu. Zkoušel jsem nějaké z ebay, údajně s can bus, ale hlásilo mi to chybu žárovky. Pokud víte o spolehlivé náhradě, dejte prosím vědět. Mám SII 2008. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Jediná spolehlivá cesta je nechat si deaktivovat hlídání těchto žárovek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robi70 Vloženo 19. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 Děkuji, ale funkci hlídání žárovek chci ponechat aktivní, pouze potřebuji najít vhodnou LED žárovku místo W16W, případně jak ji zapojit, aby to nehlásilo chybu. Řešení s rezistorem nechci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 cokoliv dáš na zadek auta ohledně světel i včetně funkce CAN BUS tak to bude hlasit chybu ..... proto doporučuju opět přečíst PRVNÍ odpověď na tebou položenou otázku JEDINÁ spolehlivá cesta je nechat si deaktivovat hlídání TĚCHTO žárovek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.