Jeydee Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Zdravím pánové, přišlo jaro a vyskytli se mi na autě všelijaké problémy...:-/ Superba už mám 5 let a žádný problém, až letos celou zimu auto normálně fungovalo ale jak přišly teploty okolo 15°C začaly se dít tyto věci: 1. Climatronik - venkovní teplota ukazuje "- -°C" ale na maxidotu ukazuje normálně, dále tam nefunguje osvětlení a když to neukazuje teplotu tak nefunguje ani klimatizace 2. Tempomat - při jízdě vypíná sám od sebe, jezdím často po dálnici a je to opruz když někdy funguje minutu někdy nefunguje vůbec. 3. Centrální zamykání - mám nastaveno aby se auto při rychlosti více 20 km/h auto zamklo, ale někdy se nezamkne, nebo se zamkne ale když jsem na křižovatce tak se zamkne znovu dále při vytáhnutí klíče se někdy auto neodemkne. 4. Maxidot - display rádia na maxidotu za jízdy pořád zhasíná a zapíná se. 5. Multifunkční volant - občas mi nefunguje zesilování, zeslabování a přepínání stanic na volantu 6. Otevírání oken - okna se mi otevírají tím stylem - držím tlačítko okno sjede o 5 cm a zastaví se za 2 sec opět sjede o 10 cm a zase se zastaví takhle až do úplného otevření okna 7. Dálkové ovládání - občas nejde dálkový ovladačem otevřít auto až třeba na šestý pokus mačkám tlačítko na otevření ale auto se pořád zamyká dále při zamykání se třeba nezapne alarm - auto nepípne 8. Ovládání sedačky - když držím nastavení opěradla dopředu tak sedačka přestane jet a musím tlačítko povolit a stisknou znovu.. 9. Hodiny - hodiny se mi každý den vynulují a s tím i ujetá vzdálenost - mám auto na plyn a měřím tím stav nádrže plynu, takže pro mě důležitá věc... Tady tyhle všechny problémy jsem vypozoroval a dějí se pouze když je venkovní teplota nad 15°C +- když je pod 15°C +- auto je v pořádku a tyhle problémy nejsou. Dále chci upozornit je komfortní jednotka nebyla nikdy vytopená a žačalo se to dít až nyní - zkontroloval jsem kanálky pod baterkou a pod posilovačem brzd a jsou průchozí - nejsou ucpané. Omlouvám se za chyby češtinář jsem nikdy dobrej nebyl...:-/ a dále pokud už to tady někdo řešil. Snad poradíte, je to katastrofa s tím takhle jezdit...:-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.