Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím všechny,

na mém Superbu Combi 2011 se poslední dobou ozývá cvakání z levého B sloupku, především když jedu přes nerovnosti. Vypadá to, jako by tam bylo něco uvolněné, ale netuším co, a na rozdělání sloupku vlastní silou nemám dost odvahy :) Mohli byste mi prosím doporučit někoho, kdo se na tyhle věci specializuje? Ideálně Praha a okolí.

Děkuji!

Ahoj, nejsi jediný kdo s tím má problém,já už ten sloupek měl několikrát sundaný a vypozoroval jsem,že to klepou ty plasty na tom jezdci nastavovače výšky bezp. pásu ale ztím nevím co s tím,podlepoval jsem molitanem i to plastové vedení vzduchu k těm ofukům které mi klepalo to jsem úspěšně odstranil.

• Autor

Ahoj, děkuju, je to možné, zkusím se zaměřit na ten jezdec. I když mám pocit, že to jde zevnitř... Možná mě to cvakání tak pomátlo, že mi úplně odešel cit na to odkud jde zvuk :)

Já si myslím že o sebe třou gumový těsnění dveří,i když to vypadá jako cvakání. Zkus ty těsnění namazat nějakým silikonovým olejem nebo čističem na interiér a zkus se projet. :kol-48:

Já mám gumové těsnění dveří i ty sametky tak namazané,že bych to mohl používat jako mucholapku lol   ale klepání nezmizelo :wallbash:

Upraveno od mirdas

Aha,tak to asi bude něčím jiným :kol-26:

u me je to vrzani nez klepani, stejna pricina v jezdci pasu ci plastove vedeni vzduchu?

• Autor

Já jsem dneska podlepil ten plastový jezdec a zkusil se projet, žádná změna. Tak ještě zkusím použít silikon, i když tomu moc nevěřím :) 

Zni to ze sloupku,ale take myslim,ze to tam neni.Spise to gumove tesneni i kolem oken zevnitr a pak tapecirunk dveri samotnych.Teflonovy sprej,poradne prostriknout.

• 2 týdny později...

mně to dělal zámek dveří... v servisu prostříkli a je klid

To samé, dělal to zámek dveří, prostříkal jsem všechny a je klid.

Taky se to u me projevilo, neskutecne vrzani pri prejizdeni nerovnosti nekde od vB sloupku, prostrikal jsem kde co a byl to zamek.  

• 11 měsíců později...

Taky mi začalo cvakat něco u řidičového B-sloupku. Čím jste mazali zámky ? :)

silikonovým olejem...

Ahoj, po dlouhém hledání jsem taky zjistil že mě cvaká zámek u spolujezdce.

Ten silikonový olej jsi nastříkal přímo do zámku, jak je taková západka? Děkuji☺

jo, do dveří a pořádně :)

• 1 měsíc později...

Ahoj, díky za radu! Prostříkl jsem to vazelinou ve spreji a je ticho☺ Navíc jsem podlepil "hřídelky" na platu textilní páskou a je klid i s platem. Kdyby šlo všechno tak lehce opravit☺

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.