Přejít na obsah

MDI - dodatečná montáž

icefire

Doporučené příspěvky

Zdravím,

máte někdo zkušenost s dodatečnou montáží MDI do Rapida? Blbec jsem si to do výbavy nedal a teď bych si za to nafackoval - tahat furt CD je otrava.

Zajímá mě jestli to vůbec jde, kde koupit samotný díl (na eshopu náhradních dílů jsem to konkrétně pro Rapida nenašel) a kde jsou ochotni to namontovat. No a samozřejmě taky na kolik to vyjde cenově.

P.S. radio mám Swing.

Předem díky za reakce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 5 měsíců později...

Zdravím,

výměna rádia je taky možnost. Je fakt, že mi jde o jednoduché nahrávání mp3 na "nějaké medium" v PC a jednoduché přehrávání v autě s ovládáním přes volant a jestli to bude přes USB nebo SD kartu je mi fuk. Akorát mě při zakládání vlákna nenapadlo, že by výměna rádia mohla vyjít levněji/srovnatelně jako dodatečná montáž MDI.

Trochu jsem procházel jiná vlákna (obzvlášť v sekci Autohifi) a jestli jsem to správně pochopil, tak:

• Do Rapida MR 2015 by v pohodě mělo pasovat RCD 510 z OII? Např. tohle http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Skoda-RCD-510-Touch-Screen-Radio-6-CD-SD-Card-MP3-Bargain-/252119302879?hash=item3ab37b42df:g:rtwAAOSwHjNV8IzQ ?
  • Všechny systémy (zadní parkovací senzory, bluetooth handsfree, komunikace s maxidot, ovládání přes volant,...) zůstanou funkční?
  • Existují 2 verze - s RDS a bez něj. Význam RDS v navigacích chápu, ale k čemu je u obyč. rádia? Bez něj nebude fungovat funkce přepínání na zpravodajství o provozu (u swingu funkce označená jako TP)? Nebo?
  • Pochopil jsem, že jsou 2 verze barevného podsvícení (červená VW a zelená Škoda) a 2 verze výbavově (s RDS a bez). Jsou tam nějaká jiná úskalí na která si dát při případné koupi pozor?
  • Za jaké rádio jste to měnili vy ve smyslu alternativ k tomuto RCD 510?

Díky za odpovědi.

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...

zdravim mam rapida 5/2014 a zajima zda je mozne dodatecne namontovat MDI .. nasel jsem tady tohle viz odkaz ale nevim co presne je ta krabicka? Jinak je to moje prvni auto takze dik za rady :-)

http://www.skodateile.cz/index.php?pg=product&prod=170&menu=Škoda|Octavia II(A5)|Audio a Navi&img_b=IMG_0673.JPG&album_adr=/album&album_start=0

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...