20VT4x4 Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Zdravim tady na fóru, Ztratil jsem klíč od octavie, bohužel jsem měl jenom jeden. Takže jsem si obědnal sadů zámků (do dveří a do spínačky), zámky mi v pátek přišli a včera jsem se pustil do výměny. Vyměnit zámek ve dveřích bylo celkem jednoduchý ale mám problém s výměnou zámku (vložky) ve spínačce. Podle návodů co jsem si našel se musí zámkem otočit do polohy kdy se překrývá ta "dírka s tečkou" a pak tam strčit nějaký drát. Problém je v tom že nemám čim otočit zámkem takže ty dvě dirky nemůžu dostat k sobě... Máte někdo zkušenost nebo nápad jak vyměnit zámek ve spínačce bez klíče??? Nerad bych při tom poškodil tělo spínačky (to co je za zámkem). Auto mi už týden stojí v garáži a pomalu začíná překážet, navíc příští pátek bych s ním potřeboval jet (druhé auto nemám). Jedná se o Octavii I rv. 2001 1.8T 4X4 Mockrát děkuju za všechny nápady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
20VT4x4 Vloženo 30. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 Nikoho nic nenapadá? Nikdo z Vás neztratil klíče??? Takže asi jedině sehnat odtah a do nějakého servisu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venom523 Vloženo 21. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2020 brnkacka, vycvaknes snímač imobilizéru pak tam máš takový prstenec na kterým drží ten snímací kroužek nechá se sním otáčet, ten sroubovakem ulomis a guala vidíš na drážku jen tam vrazíš drát trochu zatočíš on zaskočí a vložka je venku ✌️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.