Franta149 Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 (editace) Ahoj všichni. Občas se na mojí OII vyskytne problém při startování. Při prvním natočení u studeného motoru sice chytne, ale vypadá to, že běží jen na dva válce a po chvilce zhasne. Při druhém startování musím točit 10-15sekund než motor naskočí a pak už běží normálně v pořádku. Čím by to mohlo být? P.S. Pokud už to tu někde v tématech je, tak se omlouvám, nepodařilo se mi to vyhledat. Díky Editováno: 26. Duben 2015, autor: Franta149 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 (editace) Kolik to má najeto ? Asi jedině to napíchnout. Editováno: 26. Duben 2015, autor: dominikg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Tipuju gumky na vstřikách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta149 Vloženo 27. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Zkusím to napíchnout, bohužel nemám hex kabel, tak jenom motor až se dostanu k někomu s potřebným vybavením tak to zčeknu celé. Ale i tak děkuju za nápady . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Zdravim, mam podobny problem s tim rozdilem. Pokud necham svoji Octavii 2 sedan (facelift) stat v mirnem kopci, stane se, ze treba za 1-2 dny mam problem nastartovat, kdyz prijdu po ranu. Mam najeto 100tis. Za 6 let. Nova baterie cca 2 msice. Startuji, slysim, ze uz to naskocilo, pustim klicek v zapalovani a ono to chcipne. Tak pockam par vterin a starter toci, ale min. 5 vterin startuji a az pak to naskoci. Otacky jsou pak v normalu. Kde je problem? Mel jsem jednou pujceny i novou Octavii 3 v 1.6 Tdi a stalo se mi skoro neco podobneho, akorat to nechciplo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Andrea.e_ Vloženo 7. Červen 2021 Sdílet Vloženo 7. Červen 2021 Zdravím, ráda bych se optala, zda někdo z Vás neřešil podobnou situaci s problematickým startováním. Po delší pauze, stačí aby stála 2-3 dny, mi octávka špatně chytá. Měněna baterie a palivových filtr... diagnostika nic neukazuje. Auto “točí” ale naskočí až po několika sešplápnutí plynu. Poté co naskočí pak jezdí bez problému, dokud znovu někde nestojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.