Publikováno Duben 27, 201510 r Ahoj,jen by mě zajímalo...vím,že je to asi úplná pitomost,ale zeptat se musím-zkušenějších...líbí se mi strašně design xenon předních lamp,ale až tak o tu svítivost mi nejde...ta mi u halogenu stačí.Jen by mě čistě teoreticky zajímalo,jestli by byla nějaká možnost zapojit xenon lampy jako halogenové?Prostě místo xenon výbojek do čoček zapojit halogenové žárovky?A potom to někde v servise správně seřídit,aby to svítilo správným směrem...jen jestli je to proveditelné a možné a nebo totální kravina,což předpokládám:-) jestli si dobře pamatuji,tak snad O2 měli čočkové světla a v nich normál žluté halogenky,jestli se domnívám správně...nejde mi o to namodralé světlo,ale hlavně o moc pěkný design světel co jsou u xenonů...na netu je spousta oholených lamp,tak jestli by to šlo nějak zprovoznit?U octy III je problém,že ty základní staniol lampy jsou nevzhledné a hrozně to auto hyzdí a jiná náhrada neexistuje kromě xenon lamp...ach jo:-(Díky všem...
Duben 27, 201510 r Jestli usadíš do světel žárovku tak zbytek bych jako problém neviděl, ale neřeším výškovou nastavitelnost uvnitř vozu....to je další problém, ale dokážu si představit výškové nastavení dořešit jako u xenonů přes AFS jednotku, tj. budeš mít kombinaci halogeny s čočkou s automatickou nivelací.
Duben 28, 201510 r Nejsou náhodou součástí té nivelace i údaje od senzorů u kol (kvůli náklonu auta)? Nebo to je v každé OIII a stačí to jenom „aktivovat“?
Květen 2, 201510 r Ano, u OII jsou na obou nápravách (přední a zadní), předpokládám že u OIII to bude stejné, kdo máte Etku měly by tam být... Upraveno Květen 2, 201510 r od Napalm
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.