michal56 Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 (editace) Zdravím Dostal sa mi do rúk osciloskop a bol som zvedavý, ako mi pracuje lambda sonda na mojej Felícií 1.3 MPI (1998). Po preštudovaní malého množstva teórie o lambde, z priebehov predpokladám, že asi nepracuje správne pre jej pomalú odozvu, ktorá by mala byť že vraj pod 120ms. Moja lambda má odozvu okolo 500ms. Chcel by som vás poprosiť o váš názor, ak máte nejaké praktické skúsenosti s meraním lambdy. Trápia ma totižto menšie problémy s felíciou, lebo podľa VAG-COM-u má predstih okolo -36°, čo je dosť a sa mi zdá, ako keby raz za čas jeden valec vynechával. Ísť ide, aj výkon je podľa mňa celkom v pohode, ale má trocha vyššiu spotrebu (8-10l na 100km mimo obce) ... Nedávno som vymenil Hallov snímač, lebo keď bola zohriata, nechcela naštartovať. Vopred vďaka za odpoveď. Editováno: 1. Květen 2015, autor: michal56 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miggy Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 S tou lambdou Ti asi nepomôžem. Čo sa týka spotreby, pozeral si také veci, ako sviečky, vzduchový filter a podobne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.