Přejít na obsah

Treba nejak odvzdusniť palivový systém 1.6 55kW ?

MirecNZ

Doporučené příspěvky

Už si fakt neviem nijak rady tak Vás prosím o pomoc,

Vyjazdil som nádrž úplne do sucha (ja viem, hnevám sa aj ja na seba), po doliatí som bez problémov naštartoval a došiel domov, cca 1km. Na druhý deň ráno však nastal problém. Po naštartovaní asi po 2 sekundách zdochol motor a to sa takto opakovalo minimálne 30 krát v priebehu niekoľkých hodín a vôbec žiadna zmena. Medzitým som menil aj palivový filter pre istotu, kedže som nevedel kedy bol naposledy menený. Ten som pred založením naplnil benzínom. Čerpadlo tlačí, to preverené mám. Občas to chytí na 4, občas na 3 valce, alebo dochnú po jednom.

Údajne môžem mať upchaté nejaké sitko v čerpadle od sedimentov z hladiny nádrže, ale v originál výkrese čerpadla žiadne sitko nie je a na slepo to rozoberať nechcem. Inak do tohoto momentu bol motor v poriadku, takých 20tis km bez jediného problému.

Treba ten palivový systém nejak odvzdušniť, alebo mohol ostať vzduch v čerpadle? lebo vraj benzínové systémy sú tak jednoduché, čo súhlasím, že tam neni čo odvzdušňovať a po pár štartovaniach sa to musí nejak samo celé rozbehnúť. No u mňa nie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...