omorfia Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Kolegové, máte někdo zkušenost se střešním nosičem na SB S+ (skleněná střecha)? Zatím jsem viděl nabídky nosičů na "normální střechu", o skleněné ani slovo. Předem děkuji za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Aky je v tom rozdiel?dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spaceback P7P7 Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Na střeše nezáleží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip94 Vloženo 10. Březen 2023 Sdílet Vloženo 10. Březen 2023 Ahoj rapiďáci, mám dotaz na střešní nosiče... Mám prosklenou střechu auta a úchyty pouze ve dveřích. Má někdo ozkoušené nějaké aby nevadili (nepoškrábali) sklo střechy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.