Publikováno Květen 28, 201510 r Může mi někdo říct, jaká je šířka přes zrcátka? Nikde jsem nenašel jasně určené velikosti. Všude ódy na vnitřní prostor, ale jak široký S 3 je od konce jednoho zrcátka ke druhému, to jsem prostě nevykoumal :-(. Díky
Květen 28, 201510 r to je dobrej dotaz, s S2 je to už tip top s garáží, asi bych si s novým autem už musel též pořídit nová vrata - výsuvná nahoru bez křídel...
Květen 28, 201510 r Heh, dobra otazka:). Chtel jsem se mrknou na stranky Skody jestli to tam neni nekde k dispozici, kdyz jsem si vsiml nove funkce Chatu. Tak jsem ji hned vyzkousel. Vysledek viz obrazky:))) Upraveno Květen 28, 201510 r od Piista
Květen 29, 201510 r Superb 2 ma sirku se zrcatky 2009 mm Superb 3 ma sirku se zcatky 2031 mm, 2 cm navic, to neni tak zle.
Červen 9, 201510 r Zlé to není, ale původní garáž byla dělaná na ČSSR klasiku Škoda 120 s jistou rezervou. Tedy vrata křídla ven. Už takle to mám tip top projet a nenechat tam zrcátka. Takže případný mezikrok je vybourat a udělat vrata co se otvírají nahoru a uvolní místo, kde jsou jak křídla, tak zárubně. Uvidíme, S3 interier mně moc neoslovil, zatím je čas, upgrade nespěchá Upraveno Červen 9, 201510 r od Kazimir80
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.