mio87 Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 (editace) Neviete kde moze byt chyba, ked zaradujem spiatocku, tak mi to ide ako keby som mal spojkovy pedal zatlaceny len ciastocne. a pritom je max na podlahe Spojka mi totiz berie uz pri podlahe. To znamena ze je uz vydrata spojka? (pri vydratej spojke by nemalo zaberat co najvyssie?) V servise mi povedali ze moze byt nieco z brzdovym valcom. A este ked preradujem a pomali pustam motor do zaberu. tak i pri najvecsej snahe. mi to trhne jak keby som uplne prudko pustil spojku. a pri rychlom pusteni ani nehovorim moze to byt tiez spojkou alebo uz vôlami vo vsetkych komponentoch 1,9TDi 74kw 210 000km Editováno: 30. Květen 2015, autor: mio87 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobis-PD Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Skús odvzdušniť hydrauliku na spojke. Keď zatlačíš spojku a vyradíš do neutrálu, potom pustíš spojku, znova ju zatlačíš a preradíš tak sa dá zaradiť lepšie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Spojka v háji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.