Březen 12, 20187 r Na cinana nekoukej, ten ma zaklad, vrsky vylaserovane pouzije z predchozich xx ovladacu ...
Březen 12, 20187 r A jak na to koukam, tak cinan je take jako original 8pin, takze tam se ani podsviceni jako klasika ( 58 ) nevejde ... vse je plne obsazeno ovldanim oken ... takze jestli to cinan ma, tak jedine interne v ramci ovladace - spinane co jde na ovladani oken, takze to bude svitit porad ... coz neva, ve dne tos tejne neni moc znat ... ja mam dedikovany drat podsviceni ( chci dodelavat i nejaky dverni ambilight ) vytazeny bokem konektoru ...
Březen 25, 20187 r Ahoj vsem Poradite kde koupit ten 8pin konektor namisto 6pinu ? Nasel jsem tady jen ty dutinky... Dikes
Duben 9, 20187 r Autor 8 pól. svorkovnice k dvojspínači: 1J0.972.724 viz můj asi 3. příspěvek v tomto tématu, objednáno u nejbližšího dealera škodovky.
Duben 9, 20187 r 8 pól. svorkovnice k dvojspínači: 1J0.972.724 viz můj asi 3. příspěvek v tomto tématu, objednáno u nejbližšího dealera škodovky. DekujiObjednal jsem zatim z ciny ty vypinace jsem zvedavej zda budou podsvicene jak cinan rika...Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
Květen 3, 20187 r Ahoj @Aleš_BX no ja dnes to tlacitko zapojil a nesviti ani nejde ovladat okno...dle krabicky mam to same co ty....
Květen 4, 20187 r Mam uz ve Vasich autech bordel, Ales ma uz z vyroby dvojtlacitko a chtel jen podsvit a korcaka ma z vyroby jen jednotlacitko?
Květen 4, 20187 r To sedi.....Ja mam vsude jen jedno tlacitko...Od cinana prislo to same co ma Ales a nejde vubec....Ani na jedne stranePremyslim jak delal@Aleš_bx upravu tlacitka.....zkousel jsi ho ze jenom nesviti nebo ze nejde cele to je muj pripadOdesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
Květen 4, 20187 r Prohledej tedy toto vlakno od zacatku, bude tu nekde schema, bude asi jine... urcite ... jiny rozdil neni ... ja uz to nepamatuji ... uz mas natazhene draty k druhemu?
Květen 4, 20187 r Hele podle me to ma cinan spatne Pac to nejde ani na jedne strane....Mam vymontovane obe v praci to promerim a uvidim Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
Květen 4, 20187 r JinakJa mam original u ridice jedno tlacitko a na obou dverich je v 6pinu zapojeno 4x kabelOdesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
Květen 6, 20187 r takze jedna fotecka....cerveny plošnák je original tlacitko s oznacenim 1S0 959 855 / 05S / B332 zeleny plosnak je od cinana pod oznacenim 1SB 959 855 cinan pise Citovat For Volkwagen VW up E-up Skoda Citigo Seat Mii 2012 2013 2014 2015 2016 1SB 959 855 Passenger Window Control Switch Button jak je videt z obrazku zapojeni je jine.... moje auto je MR2013 takze cinan samozrejme keca jen je zvlastni ze @Aleš_BX to fungovalo to by znamenalo ze se lisi tlacitka zapojeni po FL ? jsem z toho jelen... PS: ty tlacitka od cinana jsou takovy divný na stisk, origos tlacitko pri stisku jako "cvakne" ten cinan ne....ale jak je videt na obrazku je mozne i na original tlacitko dat odpor a LEDku je tam pro to misto....tak premyslim ze z cinskeho tlacitka vezmu jen tu kolebku a necham original strojek....
Květen 6, 20187 r U originalu se kupuje novy levy dvojity, stary 6 pin se da ke spolujezdci ... zbyde ti puvodni spolujezdec ... LED tam jde dat, jak jsi psal ... Toho cinana si propipej a uvidis ... jestli zkousis na ridicove strane toho cinana, tak bude uz asi udelan na nove zapojeni ( dvojity u ridice ) a nepujde to, je to tam pak jinak ... Myslim ze 1 a 6 je +- motoru, to je stejne, ale pak bylo puvodne napajeni na 2 a 5, ale kostra je u noveho nezapojena a namisto ni na 5 a 4 je propojeni k ovladaci spolujezdce ... kostri se to pres nej ... pohledej schemata nekde na zacatku vlakna ...
Květen 6, 20187 r jj Propipal jsem to a je to jinak zapojene....schema od tebe z vlakna mam....a to vypada ze sedi s tim cinanem.... no takze az budu mit i druhe tlacitko pujdu to prepojit....
Květen 6, 20187 r Mas fotku i te kolebky?Ja mam treba tu kolebku z cerneho plastu takze dodelanim LEDky se nic nestane Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
Květen 7, 20187 r Nepruhledna je, ale jde nahradit upravenou pruhlednou z vetsiny cinskych VAG ovladacu oken ...mam tak upravene ty s chromove ... na foro je orig cerna a pruhledna z nejakeho cinskeho ovladani ... mozna bych doma nejake nasel ... jinak dle foto je jasne co je potreba upravit ( dodelat ) ... Upraveno Květen 7, 20187 r od danikd
Květen 8, 20187 r Tak ja jsem si rikal ze treba ma Citigo FL uz ty kolebky prusvitne jen nedali LEDOdesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
Leden 4, 20196 r Když už tak už vše... Konektory pro dvojitý ovladač 1J0 972 724 / 1J0 972 734 Konektory pro jednoduchý ovladač 1J0 972 723 / 1J0 972 733
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.