Effective Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Ahoj, všiml jsem si že Fabiia III má v zadu jenom 3 senzory. Neznáte někdo důvod? Už s tím začal Rapid a kromě toho že funkčnost zůstala zachována tak nechápu proč tam není čtvrtý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 vždyť jsi si odpověděl sám, protože to funguje stejně i se třemi. Zřejmě upravili směrové vyzařování čidel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Taky jsem se divil.. A přesto ten prostřední bere ze dvou směrů... Tipnu si, že kdyby vepředu nebyla značka, tak tam dají taky jenom tři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Ale jiste, je to pochopitelne o nakladech. Kdyz jsem porizoval Rapida, byl jsem zvedav na funkcnost, ale pochybnosti se nepotvrdily. A pak neni nejmensi duvod montovat 4 senzory, kdyz 3 staci a zajisti stejnou funkci. Vepredu jsou 4 senzory pouze kvuli RZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 Tak se mi občas na křižovatkách spouští přední parkovací senzory. Z ničeho nic, vždy na pravé straně, vždy auto začne řvát nepřerušovaný tón a na displeji svítí červeně poslední čárka. Vždycky mě to vyděsí, co se děje. Dnes jsem konečně přišel na to, proč se to děje!! Hádejte, co to způsobuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jayhawk Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 obrubník? sloup semaforů? zábradlí? auto vedle? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 Bordel na senzoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 Samá voda. Děje se to pouze když:1) stojím v levém pruhu 2) v pravém pruhu vedle stojí náklaďák/kamion 3) náklaďák má výfuk vyvedený na levou stranu 4) výfuk je namířen na můj nárazník 5) náklaďák se rozjíždí, vyfoukne oblak černého dýmu --> senzory začnou pípat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.