Publikováno Červen 5, 201510 r Zdar lidi, dneska v noci mi nějakej zmrd profesionálně ukradl levej kryt vnějšího zrcátka (u řidiče). Asi "superbák", nebo to de i na něco jinýho? Ale jde mi teď o to, nevíte, kde v Praze rychle a levně pořídit jinej? Do Autokelly se mi nechce= cca 1000 kč. Petr
Červen 9, 201510 r Autor Ještě dotaz, když chci nasadit novej kryt, musí se předtím oddělat zrcadlo a tím otvorem ze spodu odtlačit něco, nebo se to jen zacvakne?
Červen 9, 201510 r Ak je to starší superb napríklad 2003 tak ten otvor na spodu je na odistenie krytu nasadiť ide len nasunutím z vrchu a zacvakne.Myslím že lavý je rovnaký aj u jednotkovej fabie ale neskúšal som to.
Leden 26, 20169 r Ahoj no tak dneska jsem chtěl seřídit zrcátko u řidiče a jek jsem sáhl na zrcadlo tak mi odpadlo sice v celku ale co s tím a jak ho nasadit zpátky. Díky
Leden 26, 20169 r Ahoj no tak dneska jsem chtěl seřídit zrcátko u řidiče a jek jsem sáhl na zrcadlo tak mi odpadlo sice v celku ale co s tím a jak ho nasadit zpátky. Díky
Leden 27, 20169 r Tak jsem to dnes vyloupl ten držák s vyhhřevem co bylo na tom přilepené zrcadlo a raději si koupil nový komplet cena 350,- Měl jsem strach ze jak to zalepim dvouslozkovym lepidlem tak nebude fungovat vyhrev.
Leden 28, 20169 r Udělal jsi dobře. Nejspíš stářím se to odlepilo. Nebo taky to mohlo furt běžet... Je dobré výhřev zapínat jen v nutnosti
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.