carom Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Zdar lidi, dneska v noci mi nějakej zmrd profesionálně ukradl levej kryt vnějšího zrcátka (u řidiče). Asi "superbák", nebo to de i na něco jinýho? Ale jde mi teď o to, nevíte, kde v Praze rychle a levně pořídit jinej? Do Autokelly se mi nechce= cca 1000 kč. Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carom Vloženo 9. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Ještě dotaz, když chci nasadit novej kryt, musí se předtím oddělat zrcadlo a tím otvorem ze spodu odtlačit něco, nebo se to jen zacvakne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarino2 Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Ak je to starší superb napríklad 2003 tak ten otvor na spodu je na odistenie krytu nasadiť ide len nasunutím z vrchu a zacvakne.Myslím že lavý je rovnaký aj u jednotkovej fabie ale neskúšal som to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superbub Vloženo 26. leden 2016 Sdílet Vloženo 26. leden 2016 Ahoj no tak dneska jsem chtěl seřídit zrcátko u řidiče a jek jsem sáhl na zrcadlo tak mi odpadlo sice v celku ale co s tím a jak ho nasadit zpátky. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superbub Vloženo 26. leden 2016 Sdílet Vloženo 26. leden 2016 Ahoj no tak dneska jsem chtěl seřídit zrcátko u řidiče a jek jsem sáhl na zrcadlo tak mi odpadlo sice v celku ale co s tím a jak ho nasadit zpátky. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superbub Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 Tak jsem to dnes vyloupl ten držák s vyhhřevem co bylo na tom přilepené zrcadlo a raději si koupil nový komplet cena 350,- Měl jsem strach ze jak to zalepim dvouslozkovym lepidlem tak nebude fungovat vyhrev. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 28. leden 2016 Sdílet Vloženo 28. leden 2016 Udělal jsi dobře. Nejspíš stářím se to odlepilo. Nebo taky to mohlo furt běžet... Je dobré výhřev zapínat jen v nutnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.