Publikováno Červen 9, 201510 r Ahoj nevite jestli a jak jde nastavit u Citiga opticke zobrazovani parkovaciho asistenta?Me pouze pipa ale mam i origo navigaci,bluetooth a uz jsem videl ze to nekdo ma na ty navigaci. Diky
Červen 9, 201510 r Melo by se to zapnout automaticky pri zarazeni zpatecky, pokud mas move and fun, parkovaci senzory a navigaci v originalnim drzaku v palubce. Pokud ano zkus reset "krabicky" myslim ze tam bylo i tlacitko na to...? Upraveno Červen 9, 201510 r od jurdadavid
Červen 9, 201510 r Autor Origo navigaci v to drzaku na palubce mam, senzory mam taky origo a to move and fun nevim jak poznat jestli mam kdyz zaradim zpatecku tak mi to akorat pipne a pak mi v kufru pouze pipa repracek na podle vzdalenosti prekazky.Kdyz vyresetuju tu navigaci neprijdu o mapy co tam jsou?
Červen 10, 201510 r Move and fun je právě ta origo navigace :-D jo a to zda nepříjdeš o Mapy nevím, kouknu do návodu, nebo ty, zda budeš rychlejší, ale me treba repracek nepipal ani z kufru ale odněkud zepředu :-D
Říjen 20, 20159 r A jsi si jistej, že máš origo parkovací asistent? Mám obojí origo a funguje to se zobrazováním na navigaci. A po resetu navigace se nic nevymaže, mapy jsou soubory jako na flashce.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.