Huky88 Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Ahoj nevite jestli a jak jde nastavit u Citiga opticke zobrazovani parkovaciho asistenta?Me pouze pipa ale mam i origo navigaci,bluetooth a uz jsem videl ze to nekdo ma na ty navigaci. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurdadavid Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 (editace) Melo by se to zapnout automaticky pri zarazeni zpatecky, pokud mas move and fun, parkovaci senzory a navigaci v originalnim drzaku v palubce. Pokud ano zkus reset "krabicky" myslim ze tam bylo i tlacitko na to...? Editováno: 9. Červen 2015, autor: jurdadavid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huky88 Vloženo 9. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Origo navigaci v to drzaku na palubce mam, senzory mam taky origo a to move and fun nevim jak poznat jestli mam kdyz zaradim zpatecku tak mi to akorat pipne a pak mi v kufru pouze pipa repracek na podle vzdalenosti prekazky.Kdyz vyresetuju tu navigaci neprijdu o mapy co tam jsou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurdadavid Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Move and fun je právě ta origo navigace :-D jo a to zda nepříjdeš o Mapy nevím, kouknu do návodu, nebo ty, zda budeš rychlejší, ale me treba repracek nepipal ani z kufru ale odněkud zepředu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RST Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 A jsi si jistej, že máš origo parkovací asistent? Mám obojí origo a funguje to se zobrazováním na navigaci. A po resetu navigace se nic nevymaže, mapy jsou soubory jako na flashce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.