Golfino Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Prosím o radu co je toto za jednotku. Je na ní konektor s více dráty ale je zapojený jen jeden na +12V, kostra a třetí jde někde do svazku k přepínači světel. Jednotka bliká červeně když jsem zahýbal s autem. Tedy bych to tipoval třeba na otřesové čidlo ale když to není nikam vyvedené tak opravdu netuším co by to mohlo být. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 je to GPS GSM brána, když to rozebereš, je v ní sim karta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Golfino Vloženo 9. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 (editace) Jako že GPS vyhledávání? Ale nevedou k tomu žádne jiné dráty. tak že to asi mužu odpojit. Nebo je možnost jak tuto jednotku využít? Pokud má někdo nějakou informaci o tomto zařízení budu jen rád třeba by stačilo dokoupit jejich simkartu a mohl bych to třeba začít i používat. Editováno: 9. Červen 2015, autor: Golfino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 a co Google? Např. toto http://www.magnetimarelli.com/press_room/news/marelli-octo-telematics-and-meta-system-define-single-standard-motor-vehicle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 jojo sledování auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nogis Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 nemáš to pojištěný proti krádeži? kolegovi ji montoval smluvní servis pojišťovny. umístili ji ale tak šikovně, že jde za 10 vteřin z auta vyndat, takže celý sledování je prakticky k ničemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Golfino Vloženo 12. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Pojištěný to mám. Jednotku jsem dnes vytáhl. Na google jsem taky našel výrobce. Ale je to moc málo informací na to abych mohl jednotku nějak začít používat. No nic hodím ji do šuplíku. Hlavně že to v autě nezůstalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 bez poskytovatele služby je ti ta jednotka k ničemu. Byl to dovoz? Itálie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Golfino Vloženo 12. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Ne ČR měl to 3 roky operativní leasing. Je to škoda ze to nemůžu využívat. Místo simkarty je uvnitř čip s imei. Tak ze ta jednotka je kvalitní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.