nogis Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Ahoj,neřešil někdo problém s řídící jednotkou elektricky nastavitelných sedadel? Vše funguje ok, ale vybijí mi baterku. Po dvou dnech na parkovišti už nenastartuju. Když vyndám pojistku, je po vybíjení. Nedá se v ŘJ přehrát SW? Chová se jak dodělaná navi se starou gateway.Číslo z etky 3C8959760.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalus85 Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 může být vadná, na své oct. jsem ji taky musel měnit. Dej novou a uvidíš hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nogis Vloženo 10. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 (editace) za 6500Kč špatnej pokus/omyl zatím jsme to neřešili, ale ta jednotka je normálně přístupná pod sedačkou nebo se musí něco pracně rozdělávat? Editováno: 10. Červen 2015, autor: nogis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIčko Vloženo 20. Únor 2018 Sdílet Vloženo 20. Únor 2018 V 10. 6. 2015 na 11:02, nogis napsal: Vím že už je to nějaký pátek ale zajímalo by mě jak dopadlo vybíjení jednotkou sedadla. Řeším stejný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 15. Září 2020 Sdílet Vloženo 15. Září 2020 Zdravím 3C8959760 jednotka vybíjí baterii nefungují tlačítka. Moje chyba dal jsem novější firmware než 801 co tam byl. Nakonec jsem tam dal o něco starší 2601 který sice nehází chybu ale taky nic nedělá a nejspíš i vybíjí baterii. Kodování bez výsledku.. Někdo nápad? Jinak vybíjení obecně byl problém ve zkratovaných tlačítcích ovládání sedadla od vlhka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jano83 Vloženo 18. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2021 mam ten isty problem mam menit celu rj,alebo by stacilo vymenit vypinac? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.