Hitmann47 Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 ahojte neměl by někdy někdo z okolí Ostravy čas, poslední dobou se mi zdá, že motor má zvlášní zvuk a celé auto vibruje, na volnoběh na křižovatce docela dost:) moc tomu nerozumim, rád bych měl nějaký odborný názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka.Mayrich Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 Nemáš utržený nějaký silentblok? To by vysvětlovalo ty vibrace, jinak s dunivým zvukem mám taky problém a zatím se mi tady k tomu nikdo nevyjádřil, řešilo se to tu: http://forum.skodahome.cz/topic/120518-duniv%C3%BD-zvuk-motor-20-bss-103-kw/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 Prdlajs, to by nevibroval motor na volnoběh Nejčastěji to bývá dvouhmota, nebo vstřiky. Poslední dobou jsou ty vibrace nějaký fenomén, určitě bych sledoval ostatní témata.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hitmann47 Vloženo 31. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2015 silentbloky mi řekl i mechanik že by to mohlo byt, ale že pry jsou tam 4 a těžko se určí který to je, takže je to pokus omyl, ale asi mi nic jineho nezbyde, a nevíte někdo čím by mohlo být že mi stoupla spotřeba cca o litr, jezdím pořád stejne trasy, všechny filtry a olej měněny před měsícem, ale spotřeba roste, vždy jsem mel 5.6- 6.5, a ted se nedostanu pod 6.6 at delam co dělam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jany123 Vloženo 2. Září 2015 Sdílet Vloženo 2. Září 2015 Ridici vstrik KO. Neukazuje ti to na diagnostice chybu o zdvihu jehly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Ridici vstrik KO. Neukazuje ti to na diagnostice chybu o zdvihu jehly? ale on to ma tdi pd nie cerpadlo,treba pozriet vstreky dost casta zavada 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.